Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Pokazywanie expa i ładunków psycho + wzór.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
Witam.
Gdzieś na forum był chyba pomysł odnośnie pokazywania exp psychorarów za pomocą liczb. Chciałem upiększyć tę ideę o wzór (dodanie do statystyk stanu expa i ilości ładunków). Przedstawię to na przykładzie Mauremysa na pierwszym poziomie. Akurat mam taki, więc przedstawię to wstawiając przypuszczalne wartości w statystykach. Tak się prezentuje... A to statystyki:
Spoiler:
UWAGI: • Maksymalna ilość ładunków otarła mi się o uszy (1000), może być inna. • Doświadczenie: x/y - wartość y zmienia się co każdy poziom psychorara, przedstawiłem 1. poziom bo tylko ilości expa na tym poziomie jestem pewny. Myślę, że bardzo ułatwiłoby expienie psycho, czy też ich używanie, ładowanie. *3 lv vorka za 4 wieże* _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
|
14 Maj 2014, o 17:34 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Lepiej bym tego nie odzwierciedlil, pomysl juz dawno sie przewijal ale z brakiem odzewu od strony ekipy. Tutaj gotowy wzor, wykonanie zostawiamy gorze! do roboty + leci.
_________________ You can't kill me cause I was born dead Mag Ognia - 116LvL |
|
25 Maj 2014, o 22:21 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Naprawde bardzo fajnie by było gdyby było widać ile brakuje do lvl psycho ja jestem całkiem za i masz kufelek za to
_________________ Wracam do gry ze zdwojoną siłą ! W głębi serca zawsze będę jednym z graczy Mielonych |
|
25 Maj 2014, o 22:28 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Chciałbym żeby już wprowadzili coś takiego
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
25 Maj 2014, o 22:30 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Bardzo dobry pomysł i do tego te dane istnieją w grze ale dla czego nie są pokazywane pozostaje dla mnie zagadką .
_________________ Serwer : Ostlor Jedyna stała i niezmienna rzecz w życiu to .......... zmiana . Yijing, Chińska Księga Przemian |
|
26 Maj 2014, o 11:29 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 1 Cze 2014, o 14:26 Posty: 11 Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Roun |
Wielki + za to chciał bym się w końcu dowiedzieć ile mi brakuje do 8 poziomu kaishi
_________________ ROUN 140 Sheed Ave PvP |
|
2 Cze 2014, o 00:38 |
|
|
Duma Forum!
|
Temat został przedstawiony dla Dryga, jak się uda to wrzucimy takie wskaźniki. Tylko trzeba trochę nad tym pomyśleć, aby za bardzo nie zasłaniały, rozbudowanego już, UI.
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
|
2 Cze 2014, o 13:45 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 439 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |