Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zlecenia na plaży
Zlecenia na plaży
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam, mam na umyśle coś, co się spodoba/bądź nie żeby dodać więcej zlecek od mandu np. :
Zabij drużynę składającą się z 5 mew/2xRozbitek i 3xMewa Zabij 10 mew Zabij 5 rozbitków Dodaje ankiete jeżeli pomysl dobry lub nie _________________ Życie jest ciężkie... |
|
29 Kwi 2014, o 22:19 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
zlecen u mando jest chyba 3 albo 4... po co wiecej? zdecydowanie na nie
|
|
30 Kwi 2014, o 10:27 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
To może nowy NPC? W tej chwili nie wiem po co tam są mewy i rozbitki (po za tym że stoją)
Pzdr |
|
30 Kwi 2014, o 14:11 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Z jednej strony OK, miłe urozmaicenie.Z drugiej podobne pomysły już widziałem i nie są one jakoś szczególnie pożądane - teraz, gdy Mandu ma 15 minut odnowy zlecenia, całkiem porzuciłem pracę u niego tym bardziej, że nagle zachciało mu się 10 krabów na raz zjadać, a z tym to już trzeba do kawerny lecieć. Moim zdaniem i tak nikogo to nie skusi, by przesiadywać na plaży.
30 Kwi 2014, o 16:35 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Teoretycznie jestem za, ale może nie u Mandu, bo on i tak ma tego dużo. Jestem za, bo mnie trochę smuci niewykorzystanie w żaden sposób ciekawych mobków - mew i rozbitków.
Edit: @down- Komary już są w ubiciu jako dobre expowisko. Mają też dropy, które są potrzebne do śf zręki lub hp. Scaliłem, używaj opcji edytuj~ Dragonn _________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
|
30 Kwi 2014, o 16:37 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
A jeszcze jedno pytanie, co zrobić z komarami?
_________________ Życie jest ciężkie... |
|
30 Kwi 2014, o 16:44 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Mam pomysł żeby ten npc co tak pisaliście byłby w tej chatce obok mostku tam gdzie zielone u góry po prawej
Nazwa to np. Malenus Proszę, żeby jakiś kolorowy się wypowiedział Połączyłem tematy, nie twórz dwóch powiązanych ze sobą~ Dragonn _________________ Życie jest ciężkie... |
|
1 Maj 2014, o 14:59 |
|
|
Uczeń Simona
|
Po co zakładasz nowy temat ?
Możesz przecież edytować poprzedni temat. To tylko zaśmieca forum _________________ "Hodor"-Hodor ImpoLuk s1 53lvl Syndicat s1 Druid 35 i ciągle rośnie |
|
1 Maj 2014, o 15:42 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Teraz na plazy nie warto robic zlecen. Lepiej isc do karczmy i zlec na2 czarne wilki~2k golda i ~4k exp
Pzdr |
|
1 Maj 2014, o 20:42 |
|
|
Uczeń Simona
|
Poproście kogoś z wyższym lvlem żeby poszedł pomóc wam w zlec na tygryski u Wilczego. Lepsze to niż u Mandu:d
_________________ Nope. |
|
1 Maj 2014, o 22:09 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 289 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |