Strona 1 z 4 |
[ 36 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Epik
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witam chciałbym zaproponować inny epik dla vd
dla czego ? Ponieważ według mnie vd to żniwiarz śmierci więc pasowała by do niego jakaś kosa a nie łeb na kiju.Sorki jak obraźiłem. I jeszcze inny ukaz a nie tak jak każdy jego skill to podnoszenie laleczki do góry ja proponuje zeby za postaćią pojawiała się śmierć która zamachuje się kosą a tu ss Przeniosłem~ Dragonn Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. |
|
30 Kwi 2014, o 15:50 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
dobry pomysł bo faktycznie Vd jest bardziej że tak to napisze piekielna postacja wiec kijek do niego nie pasuje wiec lepiej by było żeby była to kosa
|
|
30 Kwi 2014, o 23:53 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Thx
Podziękowania na tym forum udzielamy poprzez "kufel". Nie spamuj proszę. gromak |
|
1 Maj 2014, o 07:49 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Pomysł jest dość ciekawy taki VooDoo zamiast mopa otrzymałby coś co wskazuje na jego profesje czyli ową kose. Nawet wyobrażałem Sb jakby wyglądać miał ukaz i całkiem mi sie to spodobało, także ja jestem jak najbardziej za =]
_________________ Wracam do gry ze zdwojoną siłą ! W głębi serca zawsze będę jednym z graczy Mielonych |
|
2 Maj 2014, o 10:40 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł idealny, bez niedoskonałości. VD już od dawna czeka na takie skiny a nie chodzi z kijkiem na którym wisi łeb nie wiadomo kogo. Fakt animacji jest dość ładny, ale pewnie trudny do wykonania. Osobiście wprowadziłbym animację śmierci z kosą podczas ukazu która podlatuje do przeciwnika i podcina mu gardło, po czym pada.
Dzięki za ten pomysł. Piękne wykonanie. Up ArGes: Lalka jest w lewej ręce a laska zawsze w prawej - zawsze. Tak samo bedzie to wyglądało jak na Istavie. _________________ Lvl:132 Na Ostatnio edytowany przez Podwójny, 2 Maj 2014, o 13:25, edytowano w sumie 1 raz |
|
2 Maj 2014, o 12:57 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Kosa mi się bardzo podoba ( + za wykonanie)
Pytanie tylko , jak ona miałby być trzymana przez vd ,żeby nie kolidowało to zbytnio z laleczka ( kosa+lalka - niezbyt ciekawa perspektywa).. PS mógłbyś moze zaprojektować kastet-epik dla sh który nie wyglądałby jak patelnia?:) _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
2 Maj 2014, o 13:05 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
@up VD mógłby mieć kosę opartą o ramie. Wtedy nie potrzeba dwóch rąk
|
|
2 Maj 2014, o 17:41 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Jak vd będzie miał nową animacje to reszta prof będzie pokrzywdzona.
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
|
2 Maj 2014, o 18:58 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Lodbrook napisał(a): Jak vd będzie miał nową animacje to reszta prof będzie pokrzywdzona. Bez przesady, to tylko kosmetyczna zmiana Używaj opcji edytuj~ Dragonn |
|
2 Maj 2014, o 19:03 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
A czy inne profy mają jako epik głowe na kiju? ^^ Pomysł bardzo mi się podoba, ale wątpie czy uda się wprowadzić, malowanie mapek jet bardzo pracochłonne.
_________________ VD 119lvl Ostlor. Został Taernijczykiem 16.12.2011 \o/ |
|
2 Maj 2014, o 19:31 |
|
|
Strona 1 z 4 |
[ 36 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 175 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |