Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Urntsul 2* - licytacja
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Witam, mam do sprzedania Urntsul 2*. Cena wywoławcza wynosi 7,5kk, przebitki co 0,5kk.
http://scr.hu/1fij/5xgff Licytacja zakończy się w niedzielę 11 maja o godzinie 22-ej. Życzę miłej licytacji, ofki proszę zostawiać pod tematem lub napisać do mnie, na kopertę w grze do postaci Szpitalnik. Przelicznik złoto/plata = 13k/szt. Jeśli ktoś chciałby się czymś wymienić, również proszę o PW. Nie kupujesz - nie zawracaj gitary Zastrzegam sobie prawo itd. itp. do anulowania licytacji lub też jej przedłużenia. Dzięki. _________________
Spoiler:
Ostatnio edytowany przez Nicolay 5 Maj 2014, o 07:26, edytowano w sumie 2 razy |
4 Maj 2014, o 16:43 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Ja mam takie pytanie... po co sobie zastrzegasz prawo do wycofania licytacji jezeli cena cie nie zadowoli skoro sam zrobiłeś sobie przedział ? to że jakiś id*** tak zrobił to nie znaczy że masz takie co "papugować" stawiasz przedział to myślę że ta cena cie ma zadowalać wiec po co pisać o tym "zastrzegam..." ^^
|
4 Maj 2014, o 17:20 |
|
Uczeń Heremona
|
Zastrzegam sobie prawo do anulowania licytacji, gdy dostanę dobrą ofertę na PW - jeśli ktoś mi zaproponuje korzystną wymianę nie będę miał po prostu związanych rąk i będę mógł anulować licytację, nie ma natomiast czegoś takiego, że dostanę ofertę 7,5kk+, rozmyślę się jednak i koniec, nie sprzedam. Mam nadzieję, że to wyjaśnia wątpliwości.
4 Maj 2014, o 17:29 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 75 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |