![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zakup platyny.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 1 Wrz 2013, o 16:28 Posty: 6 Podziękowano: 10 razy Otrzymanych podziękowań: 17 razy Nick w grze: PolMaster ![]() |
Kupujemy dużo platyny. Mój pomysł polega na tym, że przy zakupie platyny moglibyśmy dostawać jakieś itemki, np potki, platynowe klucze, inhibitory, pigmenty, morphy itp. Ich ilość byłaby losowana. Im więcej kupilibyśmy platyny tym bardziej wartościowy przedmiot dostajemy. Przy zakupie 250 i 500 platyn mogłaby być bardzo mała szansa na losowany przedmiot legendarny.
_________________ PucujSie Łuk s7 Level 38 |
4 Maj 2014, o 17:42 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 2 Lip 2011, o 12:48 Posty: 357 Podziękowano: 210 razy Otrzymanych podziękowań: 134 razy Nick w grze: Pyrqo Serwer: Tolnor ![]() |
Platyna w większości jest na premium, które daje nam taką możliwość. Przy zakupie platyny w wyjątkowe okazji (bardzo wyjątkowe
![]() _________________ Lvl:132 Na |
4 Maj 2014, o 18:26 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 4 Mar 2013, o 20:37 Posty: 235 Miejscowość: Tarnów Podziękowano: 37 razy Otrzymanych podziękowań: 55 razy Nick w grze: Rzaba ![]() |
Tak jak powiedział up ...
Jednak byłoby to dobre rozwiązanie jednak tylko jeśli chodzi o klucze/poty nw może 100platy=5kluczy lub 50 potek _________________ MO 36 ![]() ![]() Vocare Ad Regnum |
5 Maj 2014, o 22:50 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 17 Mar 2014, o 23:40 Posty: 8 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DarekWilk ![]() |
Witam,
zgadzam się zakup platyny powinien być jakoś honorowany np. za 100 platy dostajemy 100 eliksirów lub 30 wywarów itp. |
6 Maj 2014, o 21:59 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 20 Lip 2011, o 22:55 Posty: 578 Miejscowość: Parowar Podziękowano: 478 razy Otrzymanych podziękowań: 2053 razy Nick w grze: Inkwizycja Serwer: Tolnor ![]() |
Przecież po to kupuje się platynę, żeby za nią móc kupić rzeczy które są za nią dostępne a nie, żeby dostawać je za darmo... Zamykam, ponieważ pomysł nie ma żadnych szans na realizację.
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
7 Maj 2014, o 07:29 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |