Strona 1 z 4 |
[ 40 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Slub w taernie
Slub w taernie
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Po pisaniu slowa klucz w szukajce znalazlem z 4 tematy lecz moj bedzie mial inne idee.
Ślub w taernie bedzie mozliwy od 70lvla i zeby go dostac trzeba zrobic 2 Questy. Obydwa Q bierzemy od patrona w wiezy sarmatynow. A oto jego tresc. s- sarmatyn t-ty T: Witaj sarmatynie, czy mogła by być możliwość zawrzenia ślubu. S: No cóż, zabijałeś wiele niewinnych osób i zwierząt, więc nie wiem czy powinieneś otrzymać pozwolenie na taką przyjemną, lecz z drugiej strony... T: Z drugiej strony? S: Mógłbyś pokonać szatana i uwolnić świat od zła. T: Ale czy dam radę i kim lub czym jest ten szatan. S: Dobrze, że spytałeś, w pojedynkę nie dasz rady go zabić, a szatan nazywa się Angwalf-Htaga. T: Dobrzę w takim razie znajdę drużynę i go pokonam. Wykonałeś etap zadania (zabijamy Angwalf-Htage i wracamy do sarmatyna) T: Pokonałem diabła, czy już mogę dostać zezwolenie na ślub? S: Hola hola nie tak szybko, może i pomogłeś naszemu kościołowi ale to nie oznacza, że tak szybko się wymigasz z obowiązków. T: W takim razie co mam zrobić? S: Nasz kościół i ślub sporo kosztują, a my nie mamy pieniędzy... T: (przerywasz mu zdanie) Dobrze, rozumiem, więc ile potrzebujecie. S: Własnie miałem o tym mówić, na wszystko będziemy potrzebować okrągły milion złota. T: Że co?! S: Coś nie tak? Możemy o wszystkim zawsze zapomnieć jak chcesz. 2 opcje 1. Za dużo, nigdy się nie zgodze (kończysz zadanie i nic nie dostajesz) 2. No dobrze, zaraz uzbieram pieniądze. Po wybraniu 2 opcji musimy porozmawiac jeszcze raz z sarmatynem. T: Proszę oto twoje pieniądze o które prosiłeś. S: Dziękuję, a oto certyfikat zawrzenia małżeństwa. Otrzymujemy Certyfikat małżeństwa. Po 2krotnym kliknięciu na niego wyskakuje nam pole w ktore trzeba wpisać nick 2osoby (męża/żony). Potwierdzenie bedzie wygladalo tak jak do gildii tylko inny znaczek P.S. ona tez musi ukonczyc ten Q. Teraz 2 Quest (kontynuacja 1) T: Kapłanie, moja żona/mój mąż przyjął oświadczyny. S: Wspaniale, ale czy jesteś na niego przygotowany? T: Jak przygotowany?! S: Cóż... przydałby się dobry ubiór i pierścień zaręczynowy. T: Gdzie te przedmioty mogę kupić? S: Niech to sobie przypomnę, Emilia powinna umieć uszyć garnitur a Worberg powinien mieć pierscionek. (jezeli dziewczyna to suknia slubna) T: Dobrze, zatem lecę. Wykonałeś etap zadania. Idziemy do worberga i rozmawiamy z nim. W-worberg W: Czegoś tu chciał T: Grzecznij troszkę, potrzebuje pierscionka zaręczynowego. W: Hoho, kobitę sę znalazł T: Tak, a zresztą nie ważne, masz jakiś? W: Oczywiście tylko jaki wolisz? Srebny czy złoty? 1opcja: Złoty (100k złota i 100platyny) 2opcja: srebny (70k złota i 50platyny) o pierscionkach pozniej W: w takim razie trzymaj. Teraz nie rozpisze sie z next etpaem ale bedzie on polegal na dostarczeniu roznych materialow (skor itd...) i malej oplacie za fatyge. Ślub się uda dopiero, gdy 2osoby zrobią oba Q. Ale co on dodaje: +5% wiecej expa i kasy, gdy twoj partner/twoja partnerka bedzie z toba w pt. +pierscien pozwoli sie teleportowac do meza/zony. (2 razy kliknac na niego + potwierdzic teleportacje) zloty pozwoli 2razy dziennie, a srebny 1raz dziennie ++Garitur i suknia nie znikna z Q i mozna je bedzie jako morph (czyli 2 zalety: 1 to mniej takich samych wygladow postaci endgameowych a 2 to szpanienie sie przed kolegami xD) +Stworzony Q pod bossa (Thage) +Doda to niezly klimat dla gry. + Sprawdzanie gdzie znajduje sie maz/zona na mapie i czy jest online (bedzie w znajomych tylko bardziej sie bedzie to wyroznialo i nie bedzie zabieralo slota w znajomych) Mysle ze to wszystko i zapraszam do oceniania Dodałem ankietę~ Dragonn |
|
7 Maj 2014, o 21:16 | ||
Współpracownik Gnarla
|
Czy tak ciezko zrozumiec, ze ta gra to nie metin -.- pomysl w ogole bez sensu bo niby po co to komu :d
_________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
|
7 Maj 2014, o 21:27 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
A związki homoseksualne będą tolerowane?
Ja oczywiście na nie dla pomysłu, bo jak ktoś kiedyś napisał Taern to nie simsy. @down ale jaki klimat?:D w średniowieczu były garnitury i suknie ślubne? No so sory musiałem coś przespać. A jak mam sobie dzidziusia zrobić? Z całym szacunkiem mam nadzieję, że ekipa nie będzie tracić czasu na robienie takiego czegoś. _________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 Ostatnio edytowany przez Vendetta, 7 Maj 2014, o 21:37, edytowano w sumie 1 raz |
|
7 Maj 2014, o 21:27 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
galajus napisał(a): Czy tak ciezko zrozumiec, ze ta gra to nie metin -.- pomysl w ogole bez sensu bo niby po co to komu :d uwazasz ze metin jest jedyna gra z systemem slubow? Czy robiac rozwinieta fabule ponizymy sie do poziomu metina? mysle ze to klimatyczne Vendetta napisał(a): A związki homoseksualne będą tolerowane? Ja oczywiście na nie dla pomysłu, bo jak ktoś kiedyś napisał Taern to nie simsy. moj pomysl polegal w szczegolnosci dla korzysci czyli zwiekszone exp lub morf czy tez tp do 2postaci przez nowy item |
|
7 Maj 2014, o 21:29 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Mnie się pomysł podoba , podtrzymuje klimat gry i oczywiście nie jest zbyt łatwy, nie patrz na krytykę osób powyżej bo to nooby
Mam teraz pytanie , czy wymyślisz również rozwód gdybym już miał żony dość ? _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 Ostatnio edytowany przez HELLSING, 7 Maj 2014, o 21:40, edytowano w sumie 1 raz |
|
7 Maj 2014, o 21:31 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
daj majster ankiete to sie przekonamy kto gora btw, jak dla mnie slub w grze to poprostu bezsens a bonus tepa do 2 osoby mzna zalatwic troche w innym stylu, po za tym jest tep gildyjny
@up jednego slabszego pomyslu nie porownuj do ogolu, bylo pare dobrych pomyslow ale ten mi nie podchodzi jesli tak moge sie wyrazic ;p _________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów Ostatnio edytowany przez galajus, 7 Maj 2014, o 21:45, edytowano w sumie 1 raz |
|
7 Maj 2014, o 21:37 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Tenzin wymyśla coś fajnego no ale tradycyjnie każdy musi go krytykować , pomysł jest naprawdę fajny i podejrzewam że gdyby został zastosowany w grze to każdy by z niego korzystał .
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
7 Maj 2014, o 21:42 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
HELLSING napisał(a): Tenzin wymyśla coś fajnego no ale tradycyjnie każdy musi go krytykować , pomysł jest naprawdę fajny i podejrzewam że gdyby został zastosowany w grze to każdy by z niego korzystał . pewnie dlatego ze niektorzy kojarza mnie z pomyslami ktore grozily srodowisku ale to bylo 2 lata temu. i tak jak wspomniales zapewne wielu ludzi by z niego korzystalo. I co do innych odpowiedzi tak... wiele tematow na temat slubu odeszlo z negatywnym glosem ale nie pisalem cos w stylu: zrobcie slub by byl bo w metinie lub czyms innym tak jest. tutaj jest wiele pozytywow a samo przygotowanie sie do slubu to lada wyzwanie chociarzby ubicie thagi |
|
7 Maj 2014, o 21:56 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
To nie simsy, jak dla mnie ślub w grze to przesada
Brakuje tylko nowych skinów sukni ślubnych i epikowych obrączek _________________ Tłuk (Thor): 90 [✓] 100 [✓] 105 [✓] 110 [X] Jaki właściciel taki pet http://www.youtube.com/watch?v=B3J6CyeFUds |
|
7 Maj 2014, o 21:58 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Ode mnie leci kufel, aczkolwiek nie dlatego, że jestem całkowicie za Twoim pomysłem, ale dlatego, że ciągle starasz się coś wnieść do tej gry Sam pomysł ślubu... Hmm no jest to jakaś "odmiana", ale czy jest to potrzebne? Dodaj ankietę
_________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas http://scr.hu/0exu/mfv5r |
|
7 Maj 2014, o 22:01 |
|
|
Strona 1 z 4 |
[ 40 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 246 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |