![]() |
Strona 1 z 4 |
[ 40 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Slub w taernie
Slub w taernie
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 1 Paź 2012, o 19:14 Posty: 271 Miejscowość: Gromakowice Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 37 razy Nick w grze: PLpenguin ![]() |
Po pisaniu slowa klucz w szukajce znalazlem z 4 tematy lecz moj bedzie mial inne idee.
Ślub w taernie bedzie mozliwy od 70lvla i zeby go dostac trzeba zrobic 2 Questy. Obydwa Q bierzemy od patrona w wiezy sarmatynow. A oto jego tresc. s- sarmatyn t-ty T: Witaj sarmatynie, czy mogła by być możliwość zawrzenia ślubu. S: No cóż, zabijałeś wiele niewinnych osób i zwierząt, więc nie wiem czy powinieneś otrzymać pozwolenie na taką przyjemną, lecz z drugiej strony... T: Z drugiej strony? S: Mógłbyś pokonać szatana i uwolnić świat od zła. T: Ale czy dam radę i kim lub czym jest ten szatan. S: Dobrze, że spytałeś, w pojedynkę nie dasz rady go zabić, a szatan nazywa się Angwalf-Htaga. T: Dobrzę w takim razie znajdę drużynę i go pokonam. Wykonałeś etap zadania (zabijamy Angwalf-Htage i wracamy do sarmatyna) T: Pokonałem diabła, czy już mogę dostać zezwolenie na ślub? S: Hola hola nie tak szybko, może i pomogłeś naszemu kościołowi ale to nie oznacza, że tak szybko się wymigasz z obowiązków. T: W takim razie co mam zrobić? S: Nasz kościół i ślub sporo kosztują, a my nie mamy pieniędzy... T: (przerywasz mu zdanie) Dobrze, rozumiem, więc ile potrzebujecie. S: Własnie miałem o tym mówić, na wszystko będziemy potrzebować okrągły milion złota. T: Że co?! S: Coś nie tak? Możemy o wszystkim zawsze zapomnieć jak chcesz. 2 opcje 1. Za dużo, nigdy się nie zgodze (kończysz zadanie i nic nie dostajesz) 2. No dobrze, zaraz uzbieram pieniądze. Po wybraniu 2 opcji musimy porozmawiac jeszcze raz z sarmatynem. T: Proszę oto twoje pieniądze o które prosiłeś. S: Dziękuję, a oto certyfikat zawrzenia małżeństwa. Otrzymujemy Certyfikat małżeństwa. Po 2krotnym kliknięciu na niego wyskakuje nam pole w ktore trzeba wpisać nick 2osoby (męża/żony). Potwierdzenie bedzie wygladalo tak jak do gildii tylko inny znaczek P.S. ona tez musi ukonczyc ten Q. Teraz 2 Quest (kontynuacja 1) T: Kapłanie, moja żona/mój mąż przyjął oświadczyny. S: Wspaniale, ale czy jesteś na niego przygotowany? T: Jak przygotowany?! S: Cóż... przydałby się dobry ubiór i pierścień zaręczynowy. T: Gdzie te przedmioty mogę kupić? S: Niech to sobie przypomnę, Emilia powinna umieć uszyć garnitur a Worberg powinien mieć pierscionek. (jezeli dziewczyna to suknia slubna) T: Dobrze, zatem lecę. Wykonałeś etap zadania. Idziemy do worberga i rozmawiamy z nim. W-worberg W: Czegoś tu chciał T: Grzecznij troszkę, potrzebuje pierscionka zaręczynowego. W: Hoho, kobitę sę znalazł T: Tak, a zresztą nie ważne, masz jakiś? W: Oczywiście tylko jaki wolisz? Srebny czy złoty? 1opcja: Złoty (100k złota i 100platyny) 2opcja: srebny (70k złota i 50platyny) o pierscionkach pozniej W: w takim razie trzymaj. Teraz nie rozpisze sie z next etpaem ale bedzie on polegal na dostarczeniu roznych materialow (skor itd...) i malej oplacie za fatyge. Ślub się uda dopiero, gdy 2osoby zrobią oba Q. Ale co on dodaje: +5% wiecej expa i kasy, gdy twoj partner/twoja partnerka bedzie z toba w pt. +pierscien pozwoli sie teleportowac do meza/zony. (2 razy kliknac na niego + potwierdzic teleportacje) zloty pozwoli 2razy dziennie, a srebny 1raz dziennie ++Garitur i suknia nie znikna z Q i mozna je bedzie jako morph (czyli 2 zalety: 1 to mniej takich samych wygladow postaci endgameowych a 2 to szpanienie sie przed kolegami xD) +Stworzony Q pod bossa (Thage) +Doda to niezly klimat dla gry. + Sprawdzanie gdzie znajduje sie maz/zona na mapie i czy jest online (bedzie w znajomych tylko bardziej sie bedzie to wyroznialo i nie bedzie zabieralo slota w znajomych) Mysle ze to wszystko i zapraszam do oceniania Dodałem ankietę~ Dragonn |
|
7 Maj 2014, o 21:16 |
![]() |
|
![]() |
||
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 14 Sie 2012, o 13:36 Posty: 206 Podziękowano: 195 razy Otrzymanych podziękowań: 257 razy Nick w grze: EpikDrut ![]() |
Czy tak ciezko zrozumiec, ze ta gra to nie metin -.- pomysl w ogole bez sensu bo niby po co to komu :d
_________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy ![]() Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
|
7 Maj 2014, o 21:27 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach
![]() |
A związki homoseksualne będą tolerowane?
Ja oczywiście na nie dla pomysłu, bo jak ktoś kiedyś napisał Taern to nie simsy. @down ale jaki klimat?:D w średniowieczu były garnitury i suknie ślubne? No so sory musiałem coś przespać. A jak mam sobie dzidziusia zrobić? Z całym szacunkiem mam nadzieję, że ekipa nie będzie tracić czasu na robienie takiego czegoś. _________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 Ostatnio edytowany przez Vendetta, 7 Maj 2014, o 21:37, edytowano w sumie 1 raz |
|
7 Maj 2014, o 21:27 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 1 Paź 2012, o 19:14 Posty: 271 Miejscowość: Gromakowice Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 37 razy Nick w grze: PLpenguin ![]() |
galajus napisał(a): Czy tak ciezko zrozumiec, ze ta gra to nie metin -.- pomysl w ogole bez sensu bo niby po co to komu :d uwazasz ze metin jest jedyna gra z systemem slubow? Czy robiac rozwinieta fabule ponizymy sie do poziomu metina? mysle ze to klimatyczne Vendetta napisał(a): A związki homoseksualne będą tolerowane? Ja oczywiście na nie dla pomysłu, bo jak ktoś kiedyś napisał Taern to nie simsy. moj pomysl polegal w szczegolnosci dla korzysci czyli zwiekszone exp lub morf czy tez tp do 2postaci przez nowy item |
|
7 Maj 2014, o 21:29 |
![]() |
|
![]() |
||
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
Mnie się pomysł podoba , podtrzymuje klimat gry i oczywiście nie jest zbyt łatwy, nie patrz na krytykę osób powyżej bo to nooby
![]() Mam teraz pytanie , czy wymyślisz również rozwód gdybym już miał żony dość ? ![]() _________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 Ostatnio edytowany przez HELLSING, 7 Maj 2014, o 21:40, edytowano w sumie 1 raz |
|
7 Maj 2014, o 21:31 |
![]() |
|
![]() |
||
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 14 Sie 2012, o 13:36 Posty: 206 Podziękowano: 195 razy Otrzymanych podziękowań: 257 razy Nick w grze: EpikDrut ![]() |
daj majster ankiete to sie przekonamy kto gora
![]() @up jednego slabszego pomyslu nie porownuj do ogolu, bylo pare dobrych pomyslow ale ten mi nie podchodzi jesli tak moge sie wyrazic ;p _________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy ![]() Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów Ostatnio edytowany przez galajus, 7 Maj 2014, o 21:45, edytowano w sumie 1 raz |
|
7 Maj 2014, o 21:37 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
Tenzin wymyśla coś fajnego no ale tradycyjnie każdy musi go krytykować , pomysł jest naprawdę fajny i podejrzewam że gdyby został zastosowany w grze to każdy by z niego korzystał .
_________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
7 Maj 2014, o 21:42 |
![]() |
|
![]() |
||
HELLSING napisał(a): Tenzin wymyśla coś fajnego no ale tradycyjnie każdy musi go krytykować , pomysł jest naprawdę fajny i podejrzewam że gdyby został zastosowany w grze to każdy by z niego korzystał . pewnie dlatego ze niektorzy kojarza mnie z pomyslami ktore grozily srodowisku ale to bylo 2 lata temu. i tak jak wspomniales zapewne wielu ludzi by z niego korzystalo. I co do innych odpowiedzi tak... wiele tematow na temat slubu odeszlo z negatywnym glosem ale nie pisalem cos w stylu: zrobcie slub by byl bo w metinie lub czyms innym tak jest. tutaj jest wiele pozytywow a samo przygotowanie sie do slubu to lada wyzwanie chociarzby ubicie thagi |
|
7 Maj 2014, o 21:56 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 3 Lis 2013, o 13:27 Posty: 24 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 46 razy Nick w grze: WiochMen ![]() |
To nie simsy, jak dla mnie ślub w grze to przesada
![]() Brakuje tylko nowych skinów sukni ślubnych i epikowych obrączek ![]() _________________ Tłuk (Thor): 90 [✓] 100 [✓] 105 [✓] 110 [X] Jaki właściciel taki pet ![]() http://www.youtube.com/watch?v=B3J6CyeFUds |
|
7 Maj 2014, o 21:58 |
![]() |
|
![]() |
||
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 2 Sty 2012, o 21:24 Posty: 217 Miejscowość: Sanok Podziękowano: 122 razy Otrzymanych podziękowań: 150 razy Nick w grze: Nasti ![]() |
Ode mnie leci kufel, aczkolwiek nie dlatego, że jestem całkowicie za Twoim pomysłem, ale dlatego, że ciągle starasz się coś wnieść do tej gry
![]() ![]() _________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas ![]() http://scr.hu/0exu/mfv5r |
|
7 Maj 2014, o 22:01 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 4 |
[ 40 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |