Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy licznik
Nowy licznik
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Jak wiadomo kazdy widzial licznik smierci (ba, nawet byl temat o jego skasowaniu bo to irytowalo ponoc ludzi etd.) ale przejdzmy do rzeczy. Mam taki oto pomysl by dodac licznik zabitych mobbow a takze bossow (suma wszystkich bossow liczac od herszta do morany). pewnie niektorzy mysla: a po co to komu - no wlasnie! to dlaczego jest licznik smierci. mysle ze powinni dodac taki licznik by sobie popatrzec ile sie juz bossow zabilo albo ile to juz sie mobow zaszlachtowalo. mysle ze jak gracze ktorzy placza ze juz maja 500smierci obejrza sobie na zabicia z ich strony (typu 10k mobow/ 250bossow+) to im humorek troszke sie poprawi. tyle z mojej strony i jezeli moznaby to prosilbym kogos o dodanie ankiety. dziekuje
|
28 Kwi 2014, o 20:15 |
|
Uczeń Simona
|
Jeśli wejdziesz w Osiagnięcia i podsumujesz sobie liczbę wszystkich zabitych bossów to masz.
Jak dla mnie jest to niepotrzebne _________________ "Hodor"-Hodor ImpoLuk s1 53lvl Syndicat s1 Druid 35 i ciągle rośnie |
28 Kwi 2014, o 20:18 |
|
Chodząca legenda
|
Jak dla mnie spoko, w osiągnięciach wielu bossów ciągle brakuje, mobów tak samo. Lepsze byłoby dodanie wszystkich do osiągnięć, ale jedno zbiorcze nie zaszkodzi Nie chciałoby mi się ręcznie zliczać wszystkiego z 5 stron osiągnięć.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
28 Kwi 2014, o 20:34 |
|
Walczący z drzewcami
|
Szymdaro napisał(a): Jak dla mnie spoko, w osiągnięciach wielu bossów ciągle brakuje, mobów tak samo. Lepsze byłoby dodanie wszystkich do osiągnięć, ale jedno zbiorcze nie zaszkodzi Nie chciałoby mi się ręcznie zliczać wszystkiego z 5 stron osiągnięć. wlasnie mi o to chodzi, ze czesto mozna cos przeoczyc/pomylic sie w obliczeniach tylko paurdziesiat osobnych osiagniec. P.S. nie zeby cos ale troszke o tobie szymbdaro pomyslalem gdy wymyslalem ten pomysl (zebys mial jakis kolejny cel gdy zrobisz te 10k wiez czy iles tam xD) |
28 Kwi 2014, o 20:37 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Remol napisał(a): Jeśli wejdziesz w Osiagnięcia i podsumujesz sobie liczbę wszystkich zabitych bossów to masz. Jak dla mnie jest to niepotrzebne Władca tunelu poskromiciel pająków z lasu władca kija i marchewki - naprawde co autor miał na myśli wymyślając te idiotyczne nazwy to chyba tylko gromak wie + bo to krok w strone unowmowania i wyklarowania osiągnięć jak należy zamiast : wieki władca jaskini **** ----> niedźwiedź 999/991 do tego jeszcze dać bonus % golda od relacji bos zaczęty/boss ubity A tu dla Pana od "przywoływacza ostrzeżeń" do licznika dodajemy +1 . gromak _________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
|
29 Kwi 2014, o 11:41 |
|
Walczący z drzewcami
|
Remol napisał(a): Jeśli wejdziesz w Osiagnięcia i podsumujesz sobie liczbę wszystkich zabitych bossów to masz. Jak dla mnie jest to niepotrzebne Ponoc osiagniecia sa zbugowane i nie pokazuja wlasciwych wartosci |
8 Maj 2014, o 15:34 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Dla mnie super pomysł, ale mam jedno wielkie "ale". Dla mnie licznik zabitych osób w PvP byłby super a mobów to taka przystawka :p
_________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 |
8 Maj 2014, o 16:12 |
|
Walczący z drzewcami
|
Akurat mozna zobaczyc liczbe ofiar pod statusem PvP ( te pod lowca i zabojca) 2 liczby zsumowac latwiej niz zbugowane liczby mobow
|
8 Maj 2014, o 19:06 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 147 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |