Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Tu sobie narzekam na forum
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Mnie bardzo brakuje takiego działu forum, na którym mogła by się wypowiadać Kaita. Jej post bardzo lubiłem czytać. Były zabawne, dobrze napisane, często celne, inteligentnie złośliwe. Sama przyjemność czytania.
Administracja, w mojej opinii, nie potrafiła się zdobyć na równie celne repliki, poradziła sobie zatem w najbardziej prosty, by nie powiedzieć prostacki sposób, dała bana. Swojej decyzji nie potrafiła poprzeć odpowiednim numerkiem paragrafu z regulaminu. Czyżby był to zatem ban nie tylko stronniczy, ale i bezpodstawny? Forum powinno być otwarte na wszelkie opinie, nawet te najbardziej niepoprawne, o ile nie kolidują one z polski prawem i regulaminem forum. Nawet jeśli ktoś z administracji się zagotuje z wściekłości przeczytaniu takiego postu, to nie powinien banować autora, nie podając przy tym, który to konkretny punktu regulaminu złamany. wydzielono, nie ma nic wspólnego z tematem. gromak |
9 Maj 2014, o 14:40 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pisałem post w temacie: "Jakiego działu brakuje, który jest zbędny?", czy rzeczywiście post wyżej nie ma nic wspólnego z powyższym tematem?. Jak rozumiem każdy mógł w nim poinformować społeczność co chciałby poczytać na forum.
Trudno uznać, że moderatorzy forum są bezstronni. @gromak Cytuj: Po prostu niektóre rzeczy na tym forum nie będą tolerowane a z racji, że jest nas więcej (w ostatnich 3 miesiącach liczba moderatorów tego forum za sprawą moją i dragona wzrosła o 200%) to i więcej postów zostaje przeczytanych a interwencji czy edycji jest więcej - Wy upatrujecie się tego, że "kiedyś tak nie było". Ano nie było, bo jeden moderator - rzuff nie dawał rady, ot cała tajemnica http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=70&t=36024&start=10 jeśli wcześniej forum moderował tylko rzuff, to jeśli doszło dwóch nowych moderatorów, ilość moderatorów nie wzrosła o 200% a o 300%. 300% normy; skąd my to znamy ... |
9 Maj 2014, o 17:22 |
|
Uczeń Heremona
|
Ja bym chciał dział "Tu wychwalamy Gromaka" a w nim 1500 subfor w których będzie dokładnie wyznaczone za co mnie kochacie i jak bardzo. Odpowiada ?
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
9 Maj 2014, o 17:38 |
|
Błądzący w Tunelach
|
@gromak
Nie mam nic przeciwko temu, jeśli się tylko znajdą chętni by w nim pisać. Sam będę z pewnością częstym gościem Warto spróbować założyć. |
9 Maj 2014, o 17:41 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Hej
Ludgar zajrzałem na ten temat o forum i prawie to samo mi się nasunęło:) Generalnie dział w którym nie ma czepiania się o wpisy, jeżeli oczywiście (jak sam wspomniałeś) nie kolidują z prawem tudzież regulaminem etc. I tematy nie są tam zamykane przez ekipę. Na dzień dzisiejszy często jest tak, jak podałeś w przykładzie o Kaice, ewnetualnie tak jak miałem ostatnio z Dragonem. Kolorowy walnie Ci replike i za chwilę ciach temat zamknięty. Nie masz jak odpowiedzieć i koniec. up@Gromak W sumie Ludgar Ci dobrze napisał, tym bardziej że co jakiś czas wspominasz o tego typu potrzebie, załóż taki dział - może być ciekawie pozdr Lisario |
16 Maj 2014, o 11:52 |
|
Uczeń Heremona
|
Nie przeczę, moją propozycją którą wysunę przy najbliższym "spotkaniu" z Heavenem będzie właśnie dział, w którym nie ma moderacji - tzn w granicach zdrowego rozsądku (typu wulgi, obrazy etc).
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
16 Maj 2014, o 18:51 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 94 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |