Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wskaźnik Online
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Mnie Kidda przekonała. Kliknięcie na nick w rankingu automatycznie wyświetlające gracza na czacie priv. jest pomysłem zdecydowanie lepszym. Oby tylko administracja zdecydowała się choć wziąć go pod rozwagę.
Kidda to ona!!! "-ała" nie "-ał". Dziękuję - Kidda Poprawiłem, aby uniknąć nieporozumień ~ Dragonn |
|
9 Maj 2014, o 11:43 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Pomysł jeden z lepszych jakie tu widziałem.
_________________ ''Walczymy by żyć,więc po co walczymy gdzy żyjemy'' Dalajlama III ArubaS|S1|Barbarzyńca|66lvl| Sometime Pooniat|S2|VooDoo|73lvl|On AlvinXd|S1|Sheed|80lvl|On |
|
16 Maj 2014, o 21:27 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Według mnie przydało by się.
Jednak jak napisali przedmówcy nie przejdzie. _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
|
17 Maj 2014, o 13:53 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Jak najbardziej na tak
_________________ Hassasyn Druid 65 S1 HassQann Sheed 60 s1 |
|
17 Maj 2014, o 22:34 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Na tak occczywiscie "D
pzdr Upomnienie, na przyszłość postaw kufel lub zagłosuj w ankiecie. Pan wyżej również upomnienie~ Dragonn Co do kufla racja ale na tapatalku nie ma mozliwosci glosowania w ankiecie _________________ "Duch wraca! Chcesz czy nie zabiera dech" -- KaeN Ducha nie pokonasz, słyszysz? -- KaeN DuchKacper MO 47 -- OFF Mamont MO 27 -- ON |
|
17 Maj 2014, o 22:52 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 419 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |