Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
TARGOWISKO
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam
Od dawna irytuje mnie nasze targowisko pisanie co 10 min jednego i tego samego, czesto uzeranie sie z innymi graczami o ceny, mozolne przepisywanie po 5 razy nicok danego gracza na priv moze niexle zdenerwowac zwlaszcza jak sie nie ma na klawiaturze polskih znakow (czesto jestem zajeta i nie mam czasu pisac swoich ofert co 10 min na czacie) czesto zdarza mi sie jeszcze wkleic nie ten link co trzeba to jeszcze warna badz knebla moza oberwac ^^ ) uciazeniem dla mnie jest ze ja sie juz z kims dogadam czesto trzreba czekac az dana osoba skonczy inste lub co tam robi innego dla mnie strata czasu, idealnym rozwiazaniem bylo by targowisko cos w podobie jak to: http://screenshooter.net/7069705/tpwqadi wchodzi sie prosto z nikim nie trzeba rozmawiac , wchodzimy na przeglad produtow i tam dajmy na to podzial na rary, sety itp. osobna zakladka z "wystaw oferte", "przeglad produktow", "pokaz wlasne oferty" , przy wystawianiu oferty np dostepne opcje http://screenshooter.net/7069705/olkdtqy przydaje sie bardo gdy chcemy sprzedawac duze ilosci produktow np miesko badz zalegaja nam w depo flasze, moze tam tez byc opcja licytacji ktora by dzialala w podobny sposob jak na allegro np ^^, produkty na takim targowisku pokazywaly by sie od najmniejszej do najwiekszej cenowo pokaze na przykladzie : http://screenshooter.net/7069705/engirys po zakupie w takim targowisku od razu zakupiony towar znajdowal by sie u nas i automatycznie pobierana by byla za to oplata, gracz u ktorego wykonalibysmy zakupy rowniez autamatycznie dostawal by zaplate na swoje konto wraz z np wiadomoscia na koperte ze dany gracz kupil to i to, mozna by bylo dodac jeszcze opcje w ktorej po kliknieciu na danyy sprzet pokauzuja sie jego statystyki Proszę o konstruktywne wypowiedzi, w innym wypadku temat zostanie zamknięty~ Dragonn Ostatnio edytowany przez Vanja7777, 17 Maj 2014, o 15:30, edytowano w sumie 1 raz |
17 Maj 2014, o 08:33 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Zaproponowane przez ciebie targowisko jest już w planach ekipy i wejdzie chwilę po podklasach.
P.S. Podlasy wejdą chwilę po targowisku. |
17 Maj 2014, o 09:09 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Siemka ma dojść ale ty twoje ss nie usuwaj jak wklejasz na forum.
Pozdro __________________________________________________________________ 43 MO nadal wzrasta _________________ |
17 Maj 2014, o 12:47 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Temat przewijał się wiele razy, więc ciężko go komentować ponownie, a z kolei nie wiadomo, jak skomentować Twój, bo usunęłaś screeny i nie wiadomo, czym Twój pomysł różni się od pozostałych. Wrzuć screeny z powrotem, inaczej nie ma szansy na merytoryczną dyskusję.
_________________ |
17 Maj 2014, o 13:21 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Myśle że to dobry pomysł,ale wstaw ss.
_________________ ''Walczymy by żyć,więc po co walczymy gdzy żyjemy'' Dalajlama III ArubaS|S1|Barbarzyńca|66lvl| Sometime Pooniat|S2|VooDoo|73lvl|On AlvinXd|S1|Sheed|80lvl|On |
17 Maj 2014, o 13:35 |
|
Walczący z drzewcami
|
Zamykam tak jak uprzedzałem, Pan powyżej dostaje upomnienie.
Edit: Otwieram, podrzuć screeny, a wypowiedzi mają dotyczyć tematu. _________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
17 Maj 2014, o 13:36 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 362 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |