Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pokazany czas podczas zleceń
Pokazany czas podczas zleceń
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
Rejestracja: 17 Maj 2014, o 11:04 Posty: 61 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: Qxc |
Jest taka sytuacja: biorę zlecenie (np. od Rocka) i podczas jego wykonywania nie widzę ile czasu jeszcze mi zostało na jego wykonanie. Żeby zobaczyć na czas do zakończenia zlecenia muszę wejść Mapa/Zadania --> Zlecenia i dopiero wtedy wiem czy muszę się pospieszyć, czy na spokojnie mogę wykonywać dane zlecenie.
Ale to jest niewygodne podczas robienia zlecenia bo trzeba poświęcić nieraz bardzo cenny czas. Moją propozycją jest żeby umieścić zegar czasowy w górnym rogu obok głowy postaci. Wyglądało to by mniej więcej tak http://scr.hu/2wce/p0ssc Moim zdaniem to jest dobrze widoczne miejsce i taki czas na wykonanie zlecenia ułatwiłby grę. Mała poprawka http://scr.hu/2wce/97xx5 Dzięki za zwrócenie uwagi na błąd Dodałem ankietę, g. Ostatnio edytowany przez Qxc, 18 Maj 2014, o 12:04, edytowano w sumie 1 raz |
18 Maj 2014, o 11:58 |
|
Uczeń Heremona
|
To miejsce którego użyłeś, to miejsce na bufki - ale sama idea pokazania czasu na wierzchu a nie w zakładce bardzo mi się podoba.
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
18 Maj 2014, o 12:00 |
|
Zabójca Tilsai
|
Ciekawy pomysł, również popieram Najlepiej dodać ankietę
Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
18 Maj 2014, o 12:39 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Niedawno była taka propozycja Ułatwiło by to grę. Proponuję ulepszyć pomysł, aby czas byl widoczny też w walce. Ktos się pyta w walce"ile ci czasu zostało" a ty musisz skonczyc się bić żeby zobaczyć. Jestem za.
_________________ Deesh - brb s3, lvl 85 Turniejowe: Vodoxus, Deesha, Rycóch, DeeshAlfa, Desik. |
18 Maj 2014, o 12:44 |
|
Pogromca Valdaroga
|
ssy nie dzialaja...
Proponuje żeby włączenie tego czasu widocznego było na komendę np. /time tak jak jest z fps (/fps). Kto by chciał to by sobie włączył. _________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
18 Maj 2014, o 14:25 |
|
Walczący z drzewcami
|
mi sie tam pomysl podoba. nie bedzie sie matrwienia ze czas sie traci na sprawdzanie ile czaus zostalo
|
18 Maj 2014, o 14:37 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 405 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |