Strona 4 z 4 |
[ 40 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Slub w taernie
Slub w taernie
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Pet dziecko nawet spx ale trzeba by było zrobić zmiane wyglądy wras z lvl a co do pomysłu powinien być podzielony 40lvl/69lvl 70lvl/99lvl itd. Bo no life by mieli żony/meżów a ci co grają godzine, dwie by musieli expić jak szaleni
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
|
9 Maj 2014, o 21:27 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Chm... a może jeszcze rozwody podczas, których walczy się o alimenty i możliwość wysłania dziecka do szkoły? Pomysł niepoważny i raczej nie przejdzie.
P.S. Wiesz, że jest juz q na szatana? |
|
9 Maj 2014, o 21:34 |
|
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
Żądam rozwodu i płacenia przez mych cztrech mężów alimentów na dwudziestkę naszych dziatek, farmę i psa. Masz pan na to jakiś quest rozwodowy?
_________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
|
19 Maj 2014, o 15:13 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
"A wtem taernijczyk który walczy zawzięcie walczy z utorem .... bierze ślub"
Nie to jednak nie przejdzie .. 5% expa więcej - To jest śmieszne chyba że z premką jeżeli za bosa lub coś dostaniesz 500k expa (nw czy tyle sie da ale ok ) otrzymasz 25k expa więcej który da ci .... nic. Ja jestem na nie. _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
|
19 Maj 2014, o 15:30 |
|
|
Uczeń Simona
|
Zawsze znajdą się jacyś niezadowoleni...
Jak dla mnie sam pomysł połączenia dwóch postaci czy to ślubem, czy jakimś braterstwem jest okej. Z tym że jedynie jako opcja dla hlvli? Raczej zrobić 3 warianty questu dla różnych przedziałów poziomowych. Sukienki, garnitury? Bez przesady :D To jest właśnie powoli wchodzenie w simsowe klimaty. Wystarczą im te obrączki teleportacyjne i krótkie oznaczenie przy postaci z jaką postacią powiązana jest :) Rozwód możnaby zrobić bez kosztów, ale ponowny ślub wiązałby się z ponownym obowiązkiem zrobienia questa. Jeśli nie wejdzie się zbyt w te takie kosmetyczne sprawy, będzie okej. Pomysł godny żeby o nim dyskutować :) _________________ s2 (LARKAS) - Dżhaniikest dr 94 Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne jak dobrze grasz , gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nawali na szachownicę i będzie dumny z wygranej. |
|
19 Maj 2014, o 15:47 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Niech Drygu wstąpi do EA i zrobi TaernSims Multiplayer. Zawsze chciałam pograć w Simsy multiplayerem
_________________ I'm died |
|
19 Maj 2014, o 16:42 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Zakrzew napisał(a): "A wtem taernijczyk który walczy zawzięcie walczy z utorem .... bierze ślub" Nie to jednak nie przejdzie .. . A co w tym dziwnego? Ślub podczas wojny,ba! Nawet bitwy? Historia zna takie przypadki. Eydetka napisał(a): Zawsze znajdą się jacyś niezadowoleni... Jak dla mnie sam pomysł połączenia dwóch postaci czy to ślubem, czy jakimś braterstwem jest okej. Braterstwem? Ślub to ślub, braterstwo to braterstwo, lepiej tego nie łączyć, bo wyjdzie kobieta z brodą |
|
19 Maj 2014, o 17:00 | ||
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
Nymph napisał(a): Niech Drygu wstąpi do EA i zrobi TaernSims Multiplayer. Zawsze chciałam pograć w Simsy multiplayerem To się nazywa The Sims Medieval. _________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
|
19 Maj 2014, o 23:18 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Hmm ślub, rozwód i dzieci brakuje tylko nowych budynków sąd i kościół
|
|
20 Maj 2014, o 20:51 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 24 Kwi 2014, o 17:00 Posty: 13 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: LoXu |
Pomysł fajny ale bez tej teleportacji bedzie spoko
_________________ Łuk 54 (on) Dr 26(on) Dr 20 (off) vd15(off) Barba19 (off) |
|
22 Maj 2014, o 21:00 |
|
|
Strona 4 z 4 |
[ 40 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 308 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |