Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wiadomość do znajomych
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
Nie wiem czy był już taki pomysł na forum - może tak, żeby dodać do zakładki znajomych kopertkę "wyślij wiadomość do wszystkich znajomych" :)
Myślę, że byłoby to dosyć praktyczne. Usprawniłoby przepływ informacji ^^ Czekam aż mnie zniszczycie :D _________________ s2 (LARKAS) - Dżhaniikest dr 94 Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne jak dobrze grasz , gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nawali na szachownicę i będzie dumny z wygranej. |
|
19 Maj 2014, o 18:23 |
|
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 17 Maj 2014, o 11:04 Posty: 61 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: Qxc |
Nie wiem czy coś takiego by mi się przydało bo nigdy nie zdarzyło mi się żebym potrzebował wysłać do wszystkich znajomych taka samą wiadomość. Jedynie gdy szukam osób na jakiegoś bossa, ale i tak zazwyczaj niewielu znajomych jest online gdy chce iść z grupą.
Jednak pomysł nie jest zły, ale też nie jest konieczny. Jednym by to pomagało, a innych będzie to irytowało. |
|
19 Maj 2014, o 18:50 |
|
|
Chodząca legenda
|
Też mi się nie podoba, pisanie do wszystkich znajomych chyba mija się z celem, wszyscy nie będą zainteresowani. Pojawiały się tematy odnośnie wiadomości grupowych, chociażby mój.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
19 Maj 2014, o 19:58 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Mam gromiaka w znajomych taka opcja to by była tragedia, wysyłał by swoje wiadomości wszystkim znajomym to i mi by się rykoszetem oberwało:P
Żartuje ale już sobie wyobrażam ten masowy spam na skrzynkach. _________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
|
19 Maj 2014, o 20:08 |
|
|
Uczeń Simona
|
Są sytuacje że i tak piszę do wszystkich znajomych :)
Byłaby to duuuuża oszczednosc czasu :) A jak ktos by nie uzywal, to i mu nie zaszkodzi :) _________________ s2 (LARKAS) - Dżhaniikest dr 94 Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne jak dobrze grasz , gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nawali na szachownicę i będzie dumny z wygranej. |
|
19 Maj 2014, o 20:15 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Myślę iż można by zaimplementować taką opcje tylko w obrębie znajomych z własnej gildii . Albo dostępna by była tylko dla kanclerzy i strategów .
_________________ Serwer : Ostlor Jedyna stała i niezmienna rzecz w życiu to .......... zmiana . Yijing, Chińska Księga Przemian |
|
19 Maj 2014, o 20:43 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 424 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |