![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
bład w każdy ma swojego dłużnika
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
A pytanie z troszkę innej beczki, czy istnieje możliwość sprawdzenia innej misji czy by się dało jakoś naprawić/cofnąć na te same postaci ale nie wiem kiedy to było
![]() Proszę odpowiedź, to podeśle szczegółów więcej. Pozdrawiam |
3 Mar 2011, o 14:29 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Jeśli masz niedokończone questy w wyniku jakichś błędów, pisz śmiało zgłoszenie wg szablonu.
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
3 Mar 2011, o 18:11 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
J.w. bądź szukaj pomocy bezpośrednio u gm Twojego serwera. Będzie on mógł cofnąć, przeskoczyć etap i naprawić zadanie np. Pajęcze sprawy.
_________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
3 Mar 2011, o 19:56 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Serwer: S1
Postać: kuji Data: nie wiem z miesiąc temu ![]() Godzina: -- Quest: każdy ma swojego dłużnika Etap: oddaj zakupione częsci laudanowi Opis: w ostatnim etapie już po zakupie części od grnala, wróciłem do laudana rozmawiałem z nim oddałem mu części i coś przerwało rozmowę nie pamiętam co się stało w każdym razie powrócić do rozmowy nie można części nie mam bo mu oddałem a quest się zawiesił na oddaniu części. |
5 Mar 2011, o 00:38 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Raczej na pewno będzie potrzebny reset.
Musisz się zgrać w czasie z jakimś Gm'em i złapać go w grze. _________________ ![]() |
5 Mar 2011, o 00:42 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
W takim razie GM-a proszę o kontakt na prv jak będzie chętny pomoc któryś
![]() |
5 Mar 2011, o 00:54 |
![]() |
![]() |
|
Nie tam reset, wystarczy dostroić stan Twojego ekwipunku do etapu. Rozumiem, że obecny to Oddaj zakupione części Lukasowi. I nie masz w ekwipunku przedmiotu Części do maszyn?
W takim wypadku należy po prostu dodać Ci takowe o id 47. Potwierdź, czy się zgadza i napisz, kiedy można spodziewać się Ciebie w grze. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
5 Mar 2011, o 06:12 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Tak zgadza się nie mam części żeby ukończyć zadanie.
Jestem Codziennie po godzinie 20. Dziekuję za zainteresowanie i proszę o kontakt. |
5 Mar 2011, o 10:26 |
![]() |
![]() |
|
Przedmiot dodany, czekamy na raport.
![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
5 Mar 2011, o 10:40 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Wszystko ok. Zadanie ukończone.
Dzięki za pomoc ![]() |
5 Mar 2011, o 10:45 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |