Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
III klatka petów
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Witam
Chciałbym poruszyć kwestie miejsc w III klatkach . Dlaczego tam jest tylko 6 miejsc jak członków G jest 24 . Każdy chce mieć tam peta i nie wiem dlaczego nie ma takiej możliwości G jest dla każdego a nie dla 6 ludzi . Bufów z G nie ma ograniczenia teleportów też to dlaczego tam jest tak duże ? Proszę ekipę aby miejsca w klatkach były zwiększone . Pozdrawiam , Judasz _________________ Judaasz-Dr 140lv Gildia: Stonehenge 20:12 Lamonja: pecha mieliśmy ,że na was trafiliśmy |
|
24 Maj 2014, o 09:23 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Już gdzieś to było. Też byłbym za tym aby odrobinę zwiększyć, a zabrać trochę z 1 klatki. W dobrej gildii 10 miejsc w 1 wystarczy. Dać kilka więcej w 3 i będzie dobrze
_________________ Deesh - brb s3, lvl 85 Turniejowe: Vodoxus, Deesha, Rycóch, DeeshAlfa, Desik. |
|
24 Maj 2014, o 10:52 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Zamiar był taki, żeby koxy nie były w 1 G tylko żeby każdy chciał mieć swoją - dla peta z III klatki ^^
_________________ VD 119lvl Ostlor. Został Taernijczykiem 16.12.2011 \o/ |
|
24 Maj 2014, o 18:49 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Zgadzam się przecież kox 100lvl który żył z krabem jak kupi sobie motyla (II i III klatka zajęta) prawie wszędzie mu padnie
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
|
25 Maj 2014, o 12:43 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Jak ja sie cieze, ze mnie gildia lubi i mam slota w III )
pozartowane, teraz do tematu 3 klatka jest u mnie w gildii kwestia do sporow, klutnie, podstepki miedzy konkurujacymi o slot w 3 sa dosc czeste, zwlaszcza jak zbliza sie rozbudowa :d czy aby napewno gra powinna kierowac graczy W JEDNEJ GILDII na droge walki? Jak narazie dajemy sobie w g rade, jednakze przyjdzie czas gdy kazdy bedzie chcial peta "koksa" a w wielu gildiach juz tak jest i czasem sie zdarza, ze odchodza i tworza swoja gildie lub szukaja ze slotem w 3 ;d Niemniej jednak temat byl juz poruszany wielokrotnie i moim zdanie powinna byc jakas reakcja w tym temacie np. proponowane kiedys dokupywanie slota w 3 za platyne. _________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
|
25 Maj 2014, o 13:17 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Mogłaby być też opcja dla kanclerza aby sam ustalał wielkość klatki to jest: Ma jakąś tam bazę, powiedzmy 30 slotów i rozmieszcza np. I Klatka 7 miejsc II 13 miejsc II 10 miejsc. Co o tym myślicie?
_________________ "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa." |
|
26 Maj 2014, o 06:26 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Ogólnie to jest w tym momencie troszke chora wersja tych klatek, bo na jasny gwint w I tyle slotów o.O Administracja myśli, że cała G weznie zwierzaki z I klatki .
Jak dla mnie to co najmniej dziwne, ale luz ja nie wiem jak admini myśla, lu co gorsza nie yyy powstrzymam się od komentarza. @up Całkiem ciekawe rozwiązanie, tylko czy wtedy nie będzie wyglądało to tak, że Gildie top będą mieć 24 miejsca na zwierzaki z 3 klatki Jak dla mnie tak by to wygladało bo na co komu plox jak może mieć Twiga czy jak to się zwie. Na co mi Fenix skoro moge sobie zamotać darklinga Niestety tak by to wyglądało, więc twój pomysł, nie jestzły, ale należałoby go dopracować tak, żeby to miało ręce i nogi _________________ Wracam do gry ze zdwojoną siłą ! W głębi serca zawsze będę jednym z graczy Mielonych |
|
26 Maj 2014, o 13:38 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
@up- administratorzy nie tworzą gry, mylisz stanowiska.
Dlaczego w pierwszej klatce jest tyle miejsca dla zwierzaków? Wolne sloty umożliwiają posiadanie peta przez wielu członków gildii. Mniejsza ilość w klatce nr 3 zachęca/ zmusza/ daje możliwość do wyboru i expienia pupila z klatki pierwszej. Również drugi post w temacie przedstawia jakie były zamierzenia Ekipy. Co do pomysłu- nie raz, nie dwa spotykałem się ze sporami, w których główny wątek dotyczył miejsca w trzeciej klatce. Kłótnie, wymiana poglądów, wydalanie członków z gildii- wiele problemów zaistniało z tego powodu. Osobiście podnoszę łape za zwiększeniem liczby miejsca o 1/2. Niewiele, ale patrząc ogółem na serwer wielu graczy zyskałoby towarzysza, na którego czekają niekiedy kilka miesięcy. _________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
|
26 Maj 2014, o 14:09 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Ja bym to tak rozwiązał, że 1 nadliczbowy pet z 3 klatki zajmuje 4 sloty z l klatki albo 2 sloty z 2 klatki. Aczkolwiek to tylko moja opinia:P
_________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
|
26 Maj 2014, o 15:26 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
@up
nie glupi pomysł, ale za nim to wprowadzą to nastąpi 50zlot taernu xD _________________ Wracam do gry ze zdwojoną siłą ! W głębi serca zawsze będę jednym z graczy Mielonych |
|
26 Maj 2014, o 15:52 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 220 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |