![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ktos Mi na konto weszedł i zrobiliscie mi bana
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Serwer: 2
Postać: MenPir Data: 05,03,2011 Godzina: od 17 do 19 koło tego Opis jak w temacie... Ktoś mi na konto weszedł I podawał sie za Administracie i przes to mi bana daliście na konto ja was przepraszam to mógł być mój brat albo ktos z rodziny. Na ile dni mam bana ? |
6 Mar 2011, o 11:14 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Gru 2010, o 03:25 Posty: 251 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 17 razy Otrzymanych podziękowań: 29 razy Nick w grze: Ceol ![]() |
Strasznie złośliwi są twoi rodzice...
Ty założyłeś konto i ty za nie odpowiadasz _________________ dr 120 |
6 Mar 2011, o 12:04 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
MenPir rozmawialismy na SB o tym i sprawa zostala wyjasniona, dlaczego dalej upierasz się, ze to nie Ty, skoro udowodnilismy, ze to jednak w swojej wlasnej osobie dokonales powaznego zlamania regulaminu? Ban na Twoja postac zostal nalozony slusznie i zadne argumenty (szczegolnie te wymyslone) nie wplyna na decyzje GMa ktory to zrobil. Dzieki temu reszta graczy ma pewnosc, ze nic nie zagrozi ich postaciom oraz ich czas spedzony przy grze nie bedzie zmarnowany. Ponadto podkreslam, ze wszelkie proby lamania regulaminu, a szczegolnie wyludzania kont spotkaja sie ze zdecydowana rekacja administracji i zadna tego typu sytuacja nie pozostanie bez odzewu. Ban jest zawsze ciezka decyzja i nikt z nas nie chce go nakladac, jednak jesli ktos dopuszcza sie takich rzeczy zostanie potraktowany bezwzglednie. Pozdrawiam, Szkoper.
|
6 Mar 2011, o 12:11 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Trzeba było pilnować babcię.
Tak samo będę odpowiadał na każdy podobny temat. Zamykam. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
6 Mar 2011, o 12:33 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |