Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Panie Tomku gdzie się podział Borsuk?
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Willy napisał(a): Borsuk wyskoczy jak pokonacie Moranę haha uwielbiam takie obietnice poznaj smak lizaka przez oślinioną szybe @ down polska krajem wartym pogardy _________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
Ostatnio edytowany przez DruidzkieŚci, 7 Cze 2014, o 21:42, edytowano w sumie 1 raz |
|
7 Cze 2014, o 12:38 |
|
|
Uczeń Heremona
|
DruidzkieŚci napisał(a): Willy napisał(a): Borsuk wyskoczy jak pokonacie Moranę haha uwielbiam takie obietnice poznaj smak lizaka przez oślinioną szybe @ down polska krajem wartym pogardy Za coś takiego to powinien być prokurator. Post zgłoszony |
|
8 Cze 2014, o 19:03 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Torkil napisał(a): DruidzkieŚci napisał(a): Willy napisał(a): Borsuk wyskoczy jak pokonacie Moranę haha uwielbiam takie obietnice poznaj smak lizaka przez oślinioną szybe @ down polska krajem wartym pogardy Za coś takiego to powinien być prokurator. Post zgłoszony powązki dla Generała a za opinie prokurator ... nic dodać _________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
|
|
8 Cze 2014, o 19:38 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Opinie opiniami, ale wyrażanie własnych myśli jest ograniczone przez prawo, czy nam się to podoba czy też nie. Powązki dla J. są kontrowersyjne ale w dobie przyszłej koalicji PO-SLD to ta decyzja nie powinna dziwić. Wszak przy korycie trzeba się utrzymać
|
|
8 Cze 2014, o 19:53 |
|
|
Uczeń Heremona
|
zgniatarka
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
8 Cze 2014, o 22:54 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 61 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |