Strona 2 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Jakiego działu brakuje, który jest zbędny?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Zbedny jest dział w targowisku dotyczacy handlu kontami poniewaz jest to zakazane w grze.
pzdr @Down na s3 wiele razy bylo karane nawet za złoto. Miesiac temu ktos za 10kk chcial sprzedac konto i kara go nie ominęła _________________ "Duch wraca! Chcesz czy nie zabiera dech" -- KaeN Ducha nie pokonasz, słyszysz? -- KaeN DuchKacper MO 47 -- OFF Mamont MO 27 -- ON Ostatnio edytowany przez duchkacperS3, 16 Maj 2014, o 21:32, edytowano w sumie 1 raz |
16 Maj 2014, o 21:19 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Jeśli byłoby to zakazane, to nie było by takiego działu, jeśli się nie myle to kontami można handlować ale tylko za przedmioty w grze, np. platyne, złoto itp.
|
16 Maj 2014, o 21:28 |
|
Walczący z drzewcami
|
Mylisz się i to bardzo. Mówiąc ci to, możliwe, że cię uchroniłem od bana gdybyś tego sposobu spróbował
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
16 Maj 2014, o 21:32 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
To wytłumacz mi dlaczego jest ten dział na forum jak to nie dozwolone?
|
16 Maj 2014, o 21:37 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Moze kiedyś bylo dozwolone :p ostatnie posty sa z 2012 roku.
pzdr _________________ "Duch wraca! Chcesz czy nie zabiera dech" -- KaeN Ducha nie pokonasz, słyszysz? -- KaeN DuchKacper MO 47 -- OFF Mamont MO 27 -- ON |
16 Maj 2014, o 21:41 |
|
Walczący z drzewcami
|
Kiedyś to było dozwolone, ale zapomnieli usunąć działu najwyraźniej ^^
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
16 Maj 2014, o 22:07 |
|
Administrator
|
Czmiel napisał(a): To wytłumacz mi dlaczego jest ten dział na forum jak to nie dozwolone? Bo to jest historia, nie są to ludzie, którzy zakładali te postacie, trzeba mieć w to wgląd. Masz nadrzędne ogłoszenie, że handel jest zabroniony. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
16 Maj 2014, o 22:08 |
|
Chodząca legenda
|
Jeśli mogę to zapytam, czy coś ten temat wniesie, ktoś się zajmie reorganizacją forum? A może zostanie tak jak jest a temat umrze śmiercią naturalną?
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
9 Cze 2014, o 21:21 |
|
Walczący z drzewcami
|
Właśnie staje się on naszym głównym zadaniem.
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
9 Cze 2014, o 21:35 |
|
Administrator
|
Szymdaro napisał(a): Jeśli mogę to zapytam, czy coś ten temat wniesie, ktoś się zajmie reorganizacją forum? A może zostanie tak jak jest a temat umrze śmiercią naturalną? Wniosło, i to bardzo dużo, nie musiałem pisać uzasadnień Czy wejdzie i kiedy wejdzie to nie wiem, zmiany zależą od Administratora, natomiast nad przebudową pracujemy. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
9 Cze 2014, o 21:57 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |