Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Depo w gildii- rozbudowa
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
|
Hej wpadłem na pomysł żeby dało się rozbudować depo w gildii na kolejne poziomy.
Otóż od 2 poziomu dodano by 2 zakładkę do której przechodziło by się po kliknięciu strzałki i tam była by skrzynia duża o pojemności 600. Dostęp do skrzyni byłby od rangi i każdy uprawniony członek gildii mógłby z niej korzystać. w zamyśle służyło by to np składowaniu śmieci do flash których my nie robimy a ktoś inny robi. w gildii w której członkowie bardzo sobie ufają można by było rary Nu sobie przechowywać i w ten sposób pożyczać:) Poziom 3 depo powiększa nam skrzynię gildyjna o 200 ( jak każdy kolejny poziom), dodatkowo pojawiają nam się 2 małe skrzynki o pojemności 200. Jedna jest nasza, a druga po kliknięciu wyświetla okienko w którym trzeba wpisać nick gracza z gildii i otwiera jego ta mała skrzynkę do tej skrzynki my możemy coś włożyć - Ale nic nie możemy wyjąć. W ten sposób możemy przekazać przedmioty graczowi z gildii nawet jak nie jest online. (mam nadzieję że wyjaśniłem o co mi chodzi?) Przedmioty włożone w ten sposób dla nas lądują w tej naszej małej skrzynce. Kolejne poziomy zwiększają pojemność skrzyni gildyjnej o 200 i tych 2 małych do wymiany o 50. sorka za błędy piszę z telefonu edit: Poprawiłem błędy i sprawiłem, że jest przejrzyściej. _________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... Ostatnio edytowany przez ViconiaDeV, 10 Cze 2014, o 21:04, edytowano w sumie 1 raz |
10 Cze 2014, o 13:47 | |
Duma Forum!
|
Temat zamrożony do czasu, uaktualnienia rozbudowy gildii o kolejne poziomy. Wcześniej nie ma co rozmyślać, bo i tak nic nie wejdzie:)
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
10 Cze 2014, o 17:41 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Według mnie nie jednemu to się przyda i powinno zostać to wprowadzone jak najszybciej.
Sry za błedy pisane z fona. _________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
10 Cze 2014, o 19:48 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 400 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |