Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zamiana peta klatkowego
Zamiana peta klatkowego
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 1 Cze 2014, o 14:26 Posty: 11 Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Roun |
Pomysł nawet nawet, kiedyś bym sam z niego skorzystał na 100% żeby wymienić
_________________ ROUN 140 Sheed Ave PvP |
|
1 Cze 2014, o 22:48 |
|
|
|
Mathew ale poczytaj sobie opisy petów.
Ja sam się dałem na niego nabrać jeszcze na s4, czytając opis darklinga myślałem że będzie on robił zamęt i postrach, będzie orał jak MO a potem już nie miałem chęci zmieniać i rozstałem się A w praniu wyszło iż niestety jest to leń gorszy od typowego leniwca, więc czasem zdarzają się wpadki i tyle a opisy wielu petów są masakrycznie przekłamane i były tworzone w momencie gdzie wszystko było słabsze, dosłownie, więc dla wielu nowych to pewnie przykra niespodzianka jak ich upragniony pecik okazuje się kulą u nogi czy 5-tym kołem u wozu ViconiaDeV idealnie to opisała, własnie tak bym to widział A sprzedanie peta nie wchodzi w gre, znając twórców muszą Oni zarabiać, musi być obieg więc im więcej kasy/platy na serwie tym gorzej, dlatego w wszystkim opłaty w placie zapewne mile widziane _________________ Tłuk (Thor): 90 [✓] 100 [✓] 105 [✓] 110 [X] Jaki właściciel taki pet http://www.youtube.com/watch?v=B3J6CyeFUds |
|
1 Cze 2014, o 22:52 |
|
|
|
Tak jak napisalem pomysl jest ciekawy lecz moim zdaniem lepszym pomyslem byl by zwrot platyny i pieniedzy za peta
@edit Tak tak wiem ze drygu przeciez musi zarobic na platynie bo wkoncu ferrari trzeba tankowac, lecz lepiej bym widzial opcje sprzedazy peta Ostatnio edytowany przez Mathew, 1 Cze 2014, o 23:01, edytowano w sumie 1 raz |
|
1 Cze 2014, o 22:56 |
|
|
Rejestracja: 1 Cze 2014, o 14:26 Posty: 11 Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Roun |
ja mam teraz Kudłacza 80poz i jest dużo dużo lepszy jak Znajomego draklin 91 lvl:D
_________________ ROUN 140 Sheed Ave PvP |
|
1 Cze 2014, o 22:59 |
|
|
|
Moim zdaniem niepotrzebne- zakup peta gildyjnego nie jest tani, zgodzę się, ale w związku z tym powinien być też dobrze przemyślany. Warto przed zakupem podpytać innych posiadaczy danego peta jak się sprawuje zamiast podejmować decyzje tylko pod wpływem opisu na wiki. Zamieniając peta można co tydzień mieć raz twiga raz tłuka- niby fajna opcja, ale nie wiem czy o to chodzi żeby jeszcze upraszczać rozgrywkę.
_________________ Druid 85lvl Frigia Voodoo 55lvl Friggia S3 |
|
4 Cze 2014, o 15:42 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
a może handel petami? gdy podejmujemy decyzje zmiany peta lub uważamy, że jest nam niepotrzebny możemy kupić przedmiot do którego zamykamy tego peta i nie możemy go używać. Przedmiot ten możemy sprzedać innemu graczowi który może uwolnić peta i normalnie z niego korzystać
|
|
4 Cze 2014, o 16:26 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Friggia napisał(a): Moim zdaniem niepotrzebne- zakup peta gildyjnego nie jest tani, zgodzę się, ale w związku z tym powinien być też dobrze przemyślany. Warto przed zakupem podpytać innych posiadaczy danego peta jak się sprawuje zamiast podejmować decyzje tylko pod wpływem opisu na wiki. Zamieniając peta można co tydzień mieć raz twiga raz tłuka- niby fajna opcja, ale nie wiem czy o to chodzi żeby jeszcze upraszczać rozgrywkę. Każdy pet powinien być warty tego zakupu, a obecnie nie jest... Wszystkim rozwiązaniom mogącym pomóc graczom w rozgrywce nie czyniąc ich "op"- jestem na tak. _________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
|
9 Cze 2014, o 08:19 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Sprzedasz albo wymiana peta
|
|
13 Cze 2014, o 21:24 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Bardzo dobry pomysł na tak
Wystarczyło postawić kufel, proszę się do tego dostosować~ Dragonn _________________ Mag Ognia 65 lvl s5 OFF VD 41 lvl ON |
|
15 Cze 2014, o 15:26 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Ale nie lepiej by było poprostu zamiana peta.
Jeśli chcemu nowego to go kupimy i bedziemi mieli po 2+ petów i na danego bossa itp bedziemy wybierali innego?? _________________ "Pomagaj innym, bo nie wiadomo kiedy ty bedziesz potrzebował pomocy" |
|
15 Cze 2014, o 20:02 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 394 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |