Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Szybka ściąga - QuickEtap
Szybka ściąga - QuickEtap
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum!
|
W wyniku słabej widoczności spowodowanej białą emo grzywką:
Proponowane wiele razy ułatwienie. Założenia: - nazwa questu i tytuł etapu - tekst z opisu etapu - możliwość rozwinięcia/zwinięcia - wyświetlany tylko na planszy i obiektach jak Trentis - apdejt wartości, gdy etap się zmieni lub quest zaliczy // o ile nie zajmie to dużo czasu - możliwość wyłączenia pola w ustawieniach // o ile nie trzeba psuć silnika Widzę to tak jak poniżej. Szczegóły czysto robocze. Na pełnym ekranie jest czytelne i jak w bajce. Proszę o udział w ankiecie i jeśli, to tylko kreatywne, uargumentowane posty. Zagadnienia związane ze zleceniami odkładam do czasu wprowadzenia tego. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
7 Mar 2011, o 03:21 |
|
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 26 Sie 2010, o 23:56 Posty: 410 Miejscowość: Muszyna Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz |
nie nie nie!! Wg mnie zly pomysl. Wiem ze to moze w jakis sposob ulatwiac gre, aczkolwiek jestem za tym aby Taerna utrzymywac w stylu starych 'erpeegow'. Opisy zadnia powinny znajdowac sie w dzienniku misji, tak jak do tej pory.
_________________ |
7 Mar 2011, o 03:50 |
|
Duma Forum!
|
Dlatego kto woli klimat będzie mógł mieć cały czas zwiniętą opcję lub niewyświetlane okienko.
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
7 Mar 2011, o 04:31 |
|
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 26 Sie 2010, o 23:56 Posty: 410 Miejscowość: Muszyna Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz |
Ale mimo wsyztsko, ta gra dla kazdego powinna miec podobny klimat, a nie ze ten chce tak, a ten inaczej. No ale nie spieram sie jesli to ma tylko w jakis sposob pomoc graczom.
_________________ |
7 Mar 2011, o 07:31 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 13 Sty 2011, o 13:24 Posty: 32 Miejscowość: Near the sea. Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
@up
Dokładnie, jeżeli ktoś jest tak leniwy, że nie chce mu się zajrzeć do dziennika jak na prawdziwego poszukiwacza przygód przystało, to nie nadaje się na niego. _________________ Alistar 64 MO [s3] "I Herkules dupa, kiedy ludzi kupa." |
7 Mar 2011, o 09:30 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 29 Sty 2011, o 13:35 Posty: 30 Miejscowość: SZN Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Ja jestem za! komuś, komu to się nie podoba może mieć zwinięte. to jest fajny motyw
_________________ Emkej - 65lvl RYCERZ [s3] Wykalaczka - 22lvl SHEED [s3] |
7 Mar 2011, o 12:12 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 20 Sty 2011, o 00:21 Posty: 32 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jestem przeciw. Nawet jeśli taka ściąga będzie to i tak powszechne będą pytania co mam dalej zrobić, gdzie mam iść, lenistwo graczy nie zna granic . Więc nie widzę sensu wprowadzania takiego dodatku.
_________________ - Jak Ci na imię? - Moje imię jest nieistotne - odparła. - Śliczne imię. |
7 Mar 2011, o 16:25 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Przecież to nikomu nie przeszkadza. jeśli implementacja nie będzie zbyt czasochłonna, to jak najbardziej jestem za.
Jeśli to rozwiązanie ograniczy głupie pytania na czacie choćby o 20% to już będzie sukces. |
7 Mar 2011, o 16:38 |
|
Walczący z drzewcami
nie sadze zeby to zmniejszylo ilosc pytan... prdzeciez tam bedzie zawarte to samo co w dzieniku misji
_________________ |
7 Mar 2011, o 18:06 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ok, ale właśnie o to chodzi, że ludzie pytają:
"zabiłem x, dostałem y, co mam zrobić?" To wszystko jest w dzienniku, ale im się nie chce otwierać i czytać. Zresztą mój post sprowadzał się do tego, że jeśli nowa funkcjonalność nikomu w niczym nie przeszkadza, to można ją wprowadzić. |
7 Mar 2011, o 20:06 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 86 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |