Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Gdy pet jest nieprzydatny
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
Witam i zapraszam do przedstawiania swojego zdania:
baloczi napisał(a): Na pewno każdy z graczy posiadających peta z klatki, kiedyś dochodzi do momentu kiedy pet przestaje być potrzebny. Powody mogą być różne- Chce kupić innego, nie stać go na karmienie, kończy grę. W tym momencie gracz chce (niekoniecznie na zawsze) pozbyć się peta aby nie musiał go karmić i zajmować miejsca. Do tej pory jedyną możliwością było opuszczenie i ponowne dołączenie do swojej gildii. Na pewno nie podobało się to graczom- zresetowanie zdobytego prestiżu, stażu oraz honoru. Ale cóż, lepsze było to, niż zajmowanie miejsca. Niedawno taka opcja została drastycznie ograniczona (po opuszczeniu gildii, dołączyć ponownie można po 2 dniach) W tym miejscu moje pytanie: Czy inżynierzy, tworzący grę, robią coś aby usprawnić system przechowywania peta w klatce? [...] Nie jestem za tym, aby ten system sprawił, że gracze będą non stop zmieniać się miejscami petów w 3 klatce. Przecież można dać przycisk "wypuść peta" po którym następnym razem można go "kupić/odebrać" po 48 godzinach. [...] Może i temat był powtarzany wiele razy, ja nie widzę oficjalnego stanowiska w tej sprawie, która jest dość niezręczna i warta szybkiej poprawki. Temat przeprawiłem i - za zgodą autora - wstawiam do bardziej praktcznego i odpowiedniego działu. _________________
Spoiler:
|
|
20 Cze 2014, o 09:44 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Nicolay napisał(a): Temat przeprawiłem i - za zgodą autora - wstawiam do bardziej praktcznego i odpowiedniego działu. Mimo że wyraźnej zgody nie dałem, oficjalne wsparcie na stanowisku może okazać się wskazane, zapraszam do dyskusji. Pisałem, że jeśli nie masz nic przeciwko to założę go tutaj - nie odpisałeś, więc uznałem to za przyzwolenie - Nicolay A widzisz, i tu nie mogłeś mieć pewności czy zezwoliłem luz, nie miałem czasu bo upek przecież ^.^ Czy możemy poznać oficjalne stanowisko administracji na ten temat ? chciałbym aby wypowiedział się jakiś inżynier, najlepiej Wulgarf. _________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
|
20 Cze 2014, o 09:49 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 20 Cze 2014, o 15:14 Posty: 12 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: ZlotyHeros |
Popieram cię nik mimo iż nie mam wystarczającego poziomu na jakiegokolwiek peta z klatki to w pełni rozumiem ten problem.
Takie działanie aktualnie używane jest nieefektywne i lekko zniechęcające jednak ty potrafisz dać powód nad rozmyślaniem by to zmienić innymi słowy szacón _________________ Wielka moc To wielka odpowiedzialność |
|
20 Cze 2014, o 16:33 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Kiedy poznamy oficjalne stanowisko w tej sprawie?
_________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
|
23 Cze 2014, o 11:50 |
|
|
|
baloczi napisał(a): Kiedy poznamy oficjalne stanowisko w tej sprawie? Baloczi prawdopodobnie wtedy, kiedy poznamy oficjalne stanowisko w sprawie wulgów w linkach z YT, czyli nigdy ale przecież jest oficjalne stanowisko ws. wulgów w linkach - nie widzę powodów, by je n-ty raz powtarzać ~HM źle się wyraziłam: w sprawie wulgów w piosenkach ^^ |
|
23 Cze 2014, o 12:04 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
kaita napisał(a): ale przecież jest oficjalne stanowisko ws. wulgów w linkach - nie widzę powodów, by je n-ty raz powtarzać ~HM Skoro tak, to czemu mój temat jest pominięty? _________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
|
24 Cze 2014, o 18:10 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Bo HM nie widzi powodu by je tutaj powtarzać?
|
|
24 Cze 2014, o 21:44 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Torkil napisał(a): Bo HM nie widzi powodu by je tutaj powtarzać? Przytocz je, jeśli zostało przedstawione. _________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
|
25 Cze 2014, o 12:52 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Witam
W klatce jest opcja usuń i nie trzeba wychodzić z Gildii i można przywołać peta jak się go zechce tylko czeka się około 4h bo się regeneruje http://screenshooter.net/1878623/qaegqow Do poniżej Kolega z Gildii to sprawdzał i mówił że odebrał go tak jak by chciał go kupić ale kasy nie pobrało , no chyba że mnie wkręcił A z drugiej strony jak ktoś wydał plate i złoto na peta to nie powinno być opcji usunięcia na zawsze bo jest to nielogiczne jak dla mnie . _________________ VD 120 + Czegoś nie potrafisz to rób to częściej i więcej żeby przełamywać progi w codziennym Życiu Ostatnio edytowany przez Boogiboy 25 Cze 2014, o 15:04, edytowano w sumie 3 razy |
|
25 Cze 2014, o 12:54 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Może jestem w błędzie ale zawsze wydawało mi się że opcja usuń usuwa peta bezpowrotnie.
_________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
|
25 Cze 2014, o 14:28 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 52 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |