Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Taern wersja 2.0.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 20 Cze 2014, o 15:14 Posty: 12 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: ZlotyHeros |
Chciałbym zaproponować stworzenie ok. 50 mapek podobnych do tych w grze The pride of Taern .
Gra byłaby niezależna od graczy tzn. gracze nie mogą się spotykać na mapce czyli działałaby na zasadzie instancji. (wyjątkiem mógłby być np. pokój gościnny gdzie każdy gracz mógłby zaprosić innego w celu konwersacji .) Gra działałaby na zasadzie ciągu więc mapki byłyby ustawione w jednym rzędzie. z jednej mapki do drugiej wiodłaby droga główna (zaznaczona np. ciemniejszym kolorem) a z niej rozgałęziałyby się drogi poboczne na których obcowałyby moby. Przy każdej ścieżce pobocznej znajdowałby się znak z przedziałem lvl-owym : -------------------------------------- !.........Przeciwnicy lvl 1-4.................! !.........szczurki , draby , gobliny.......! !.........dropy: zbroje buty broń........! -------------------------------------- przy każdej walce szansa na drop wynosi 100% : 0,8 twojego lvl-a przy końcu każdej mapki stałby boss taki jak w The pride of Taern. czyli mapka 1 boss : Herszt , mapka 2 boss : krzyżak itd. na każdej mapce w losowym miejscu co jakiś czas pokazywałby się czempion przy zdobyciu określonej liczby PD można byłoby rozdzielić 5 Punktów w statystykach oraz 3 Punkty w umiejętności takie jak w The pride of Taern. co 15 lvl-ów możliwa byłaby zmiana qui-fitu (wyglądu) na lepszy. --> jeśli chodzi o system poruszania się i animacji oraz system walki byłby niezmieniony . jeśli chodzi o całokształt gry była by ona oparta na technologii flash . cofając się na poprzednią mapkę trzeba byłoby ją rozpoczynać od nowa tak jak instancję w The pride of Taern _________________ Wielka moc To wielka odpowiedzialność |
|
20 Cze 2014, o 15:45 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Czytam 2x i wciąż nie wiem o co Ci chodzi...
_________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
|
20 Cze 2014, o 16:51 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
On proponuje chyba aby stworzyć nową grę opartą o taern.
|
|
20 Cze 2014, o 18:54 |
|
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 17 Maj 2014, o 11:04 Posty: 61 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: Qxc |
swietnie najlepiej tworzyc nowe gry zaczerpujac pomysly z innych
jak ci sie nie podoba taern to stworz se wlasna gre!!! |
|
20 Cze 2014, o 19:02 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 14 Maj 2014, o 21:18 Posty: 7 Miejscowość: Rybnik Podziękowano: 13 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Przeozor Serwer: Tolnor |
ViconiaDeV napisał(a): Czytam 2x i wciąż nie wiem o co Ci chodzi... Ja czytałem 5 razy i nic niezrozumiałem więc _________________ Nick w grze: Przeozor Profesja: Mag ognia Poziom: 51 Serwer: Larkas "Jeśli walczysz, to możesz przegrać, jeśli nie walczysz to już przegrałeś" |
|
20 Cze 2014, o 20:02 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Popieram komentatorów wyżej. Jeśli chcesz zrobić "Taern 2.0" to zrób se własne ale nie zapewniam, że nie dostaniesz wezwania do sądu w sprawie .. no kradnięcia pomysłu, dzieła (no jakoś to było ). Nie dość, że napisałeś brednie to jeszcze to co zrozumiałem wydaje się po prostu wielkim g*wnem ! Na przyszłość konstruuj bardzo konstruktywnie zdania i NIE TWÓRZ GIER .
_________________ Sheed 64lvl Łucznik 32lvl Barbarzyńca 37lvl |
|
24 Cze 2014, o 21:44 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Nie.. bez sensu troche niech jest 1 taern bez podróbek..
_________________ Ogarnięty 35 MO pod pvp |
|
24 Cze 2014, o 23:30 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Ze względu na, że pomysł pasuje tu jak frytki na święta, zamykam i przenoszę do archiwum,
24 Cze 2014, o 23:32 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 56 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |