Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Potwór Jaworny bezużyteczny
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
Rejestracja: 17 Maj 2014, o 11:04 Posty: 61 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: Qxc |
ja osobiście nie widzę problemu, ale co do lvla się nie upieram:P
|
|
22 Cze 2014, o 23:40 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Do 60lv czy do mojego (26)
_________________ "Pomagaj innym, bo nie wiadomo kiedy ty bedziesz potrzebował pomocy" |
|
22 Cze 2014, o 23:42 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Dobry pomysł popieram
Pisałem i powtórzę- aprobatę wyrażamy kuflem/ w ankiecie~ Dragonn _________________ Ogarnięty 35 MO pod pvp |
|
23 Cze 2014, o 00:48 |
|
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
Te funiaste to raczej straszny pomysł. Wszyscy, którzy robili quest "Potworne Zadanie" wiedzą, co funiaste lubią najbardziej
Ale rzeczywiście jest sporo NPC, którzy użyteczni są tylko przez chwilę. Z tymi w Trenstis, co stoją przy straganach można by przecież handlować przedmiotami innymi niż broń i elementy zbroi. Mam mnóstwo rupieci jak jajka, chusta, trzy łopaty, butelki z alkoholem, sekstans i więcej takich. Pewnie nie tylko ja. Fajnie by było, gdyby można to było sprzedawać tym NPC oraz kupować od nich takie rzeczy jak jedzenie, alkohol, stroje nie-bojowe czy narzędzia (łopata do kopania, sierp do zbierania roślin oraz kilof do skał). Kiedyś muszę sprawdzić, czy część zdobycznych rupieci przydaje się podczas questów (oprócz medalionu, chusty, łopaty i rubina, bo to wiem i pamiętam). _________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
|
23 Cze 2014, o 11:19 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Ja bym zrobil, żeby te peta wygrac w jakims evencie i jak przekroczą 100 zgonów to znikają dotyczylo by to każdego eventowego peta co o tym sądzicie?
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
|
23 Cze 2014, o 13:21 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Lowcazguby napisał(a): Ja bym zrobil, żeby te peta wygrac w jakims evencie i jak przekroczą 100 zgonów to znikają dotyczylo by to każdego eventowego peta co o tym sądzicie? Hmm.. Dla mnie dobry pomysł.Maiłby ogranicziną liczbe zgonów i po przekroczeniu nie bedzie można go juz kupywac. _________________ "Pomagaj innym, bo nie wiadomo kiedy ty bedziesz potrzebował pomocy" |
|
23 Cze 2014, o 15:23 |
|
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 17 Maj 2014, o 11:04 Posty: 61 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: Qxc |
llwyd Blaidd napisał(a): oraz kupować od nich takie rzeczy jak jedzenie, alkohol, stroje nie-bojowe czy narzędzia (łopata do kopania, sierp do zbierania roślin oraz kilof do skał. Łopata, sierp i kilof pomysł z zakupem tych przedmiotów byłby dobry, ale tylko wtedy gdyby przyspieszały by one poszczególne zbieractwa. Np: -zbieranie wody - wiaderko -łowienie ryb - wędka -zbieranie roślin - sierp -zbieranie kamieni szlachetnych - kilof itp edit: jeszcze moge dodac, że ten przedmiot miałby wage podobną do zwykłego eq, i żeby można było cos wiecej zbierac musi być umieszczony: -miejscu dla broni -lub stworzyc specjalne miejsce dla tych przedmiotów http://scr.hu/2wce/upvkv (lepszą opcją jest według mnie ta druga) Ostatnio edytowany przez Qxc, 23 Cze 2014, o 19:28, edytowano w sumie 1 raz |
|
23 Cze 2014, o 15:36 |
|
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
Qxc napisał(a): llwyd Blaidd napisał(a): oraz kupować od nich takie rzeczy jak jedzenie, alkohol, stroje nie-bojowe czy narzędzia (łopata do kopania, sierp do zbierania roślin oraz kilof do skał. Łopata, sierp i kilof pomysł z zakupem tych przedmiotów byłby dobry, ale tylko wtedy gdyby przyspieszały by one poszczególne zbieractwa. Np: -zbieranie wody - wiaderko -łowienie ryb - wędka -zbieranie roślin - sierp -zbieranie kamieni szlachetnych - kilof itp Zgadzam się, inaczej przecież większość tych przedmiotów byłaby tak samo bezużyteczna jak większość stałych NPC, którzy są tylko częściowo związani z questami czy fabułą. _________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
|
23 Cze 2014, o 18:20 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Bartoszekk napisał(a): jaworny ma mały lvl, wieć zakup peta też niech bedzie na niski lvl np.26.Po co pet na 60lv.Powiedz komu bedzie się chciało wracac specjalnie po tego peta? Wystarczyłby pet - alternatywa dla ogara Funiasty jako pet dystansowy (taki minidarkling, mniej umiejętności więc i mądrzejszy) expi jak normalny ogar, znika po określonej ilości zgonów (chociaż tu bym proponował inne rozwiązanie) |
|
23 Cze 2014, o 19:15 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pomysł jest bardzo dobry, wiele bezużytecznych npc jest w naszym Taernie. Heave dobry pomysł z tym eventem dla małych lvli tylko żeby jakieś 30+ nie wbijały :/ Zlecka też spoko są
|
|
23 Cze 2014, o 19:23 |
|
|
Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 167 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |