Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Szybsze potanie
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam, po dłuższej rozmowie ze znajomym, oraz inspiracją z tego tematu:
KLIK postanowiłem podać w tym temacie swoje spostrzeżenie na ten temat, na który(bynajmniej nie znalazłem), żaden z kolorowych się nie wypowiedział. 1:
Spoiler:
2:
Spoiler:
3:
Spoiler:
Osobiście uważam, że sposób nr. 1 jest najlepszy. Proszę o konstruktywne zdania innych graczy, oraz wypowiedzenie się przez kolorowych. EDIT: A i jeszcze jedno. Innym rozwiązaniem mogła by być kombinacja klawiszy, lub jeden konkretny, np. F2, który jest chyba nie używany. Ostatnio edytowany przez LesiakZLN, 24 Cze 2014, o 15:15, edytowano w sumie 1 raz |
|
24 Cze 2014, o 15:00 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Dla mnie bomba pomysł . Osobiście wolę wariant 1 z plusikami przy danym pasku.
_________________ BasMag S4 OFF MO 89 BasRycek S4 OFF Ryc 98 Verdehile S7 Nadal trenuje |
|
24 Cze 2014, o 15:10 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Wariant 1+mozliwosc wyboru jakich potkow ma uzywac np
1 200hp-jak sie skoncza to 500hp,a nastepnie 50 |
|
24 Cze 2014, o 15:24 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
osobiście podoba mi się 1 opcja , nie trzeba bawić się w niepotrzebne otwieranie eq , przeciąganie flach itd...
Ode mnie leci kufelek _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
24 Cze 2014, o 15:38 |
|
|
Administrator
|
Nie, nie powinno być zbyt łatwo
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
24 Cze 2014, o 16:05 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
rzuff napisał(a): Nie, nie powinno być zbyt łatwo Wygodnie* , jak dla mnie 1. _________________ You can't kill me cause I was born dead Mag Ognia - 116LvL |
|
24 Cze 2014, o 16:12 |
|
|
|
rzuff napisał(a): Nie, nie powinno być zbyt łatwo No tak, bo żadna gra nie powinna dążyć do tego, żeby jej użytkownik czerpał maksymalną przyjemność grając w nią komfortowo |
|
24 Cze 2014, o 16:13 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
dla mnie bylby pomysl nr 2 lepszy poniewaz nie bedzie zbytnio ulatwienia ale w eQ nie bedzie trzebalo wchodzic.
|
|
24 Cze 2014, o 16:33 |
|
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 17 Maj 2014, o 11:04 Posty: 61 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: Qxc |
problem jeden:
używana będzie tylko 1 potka (czyli jeśli chce wyleczyć 340 hp to bardziej mi sie oplaca użyć 1 potki 200hp i 3 potek 50hp) i nie gadajcie tylko, że ustawienie kolejnosci potania coś zmieni... |
|
24 Cze 2014, o 17:32 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Qxc - to żaden problem, bo 95% używanych potków to eliksiry. Mikstury i wywary to margines.
Pomysł mi się podoba, szczególnie v1. Jakoś nie trafia do mnie, że Taern to gra zręcznościowa i tego typu usprawnienia są szkodliwe. _________________
Spoiler:
|
|
24 Cze 2014, o 17:35 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 158 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |