Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
PumpMaster
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witam chciałbym tylko zaproponować większa szanse na pumpmastera ponieważ dlatego że mniejsze lv nie mają życia tu ss http://scr.hu/48u/e2wzh
ja 25lv zatakowany przez 53MO i dolonczyl do niego 38Sh a pumpa nie ma Więc prosze o wienkszą szanse na niego. I jeszcze jedno ograniczony limit atakowania kogos tak samo jak atakował mnie 39vd uciekałem zdazylem wypic 2 poty a on nadal atakuje i tak atakuje az za 7 razem umieram prosze o zmiany Przeniosłem do właściwego działu - Nicolay |
|
27 Cze 2014, o 07:40 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Szansa jest dobra, poza tym masz ochronkę po dedzie. Szkoda ze nie pamiętasz czasów mokradeł, tak to niektórzy narzekali ale dzisiaj wspominam to z tęsknotą. Ty bardziej ze jak teraz pump wyskoczy to zgon - kiedyś dało rade uciec:)
_________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
|
27 Cze 2014, o 12:39 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
ViconiaDeV napisał(a): Szansa jest dobra, poza tym masz ochronkę po dedzie. Szkoda ze nie pamiętasz czasów mokradeł, tak to niektórzy narzekali ale dzisiaj wspominam to z tęsknotą. Ty bardziej ze jak teraz pump wyskoczy to zgon - kiedyś dało rade uciec:) DA się uciec widziłem filmik ale proponuję żeby pump mógł wskakiwać nawet przy takich samych poziomach ale było by to zależne od ilość hp posiadanej przez atakowanego mógłby wkakiwać np. od 40% bazowej ilości hp atakowanego _________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
|
27 Cze 2014, o 12:52 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
lepiej niech zostanie tak jak jest bo sam lubie poorac
_________________ OUT S1 |
|
28 Cze 2014, o 12:03 |
|
|
Inżynier
|
Elfnocy napisał(a): mógłby wkakiwać np. od 40% bazowej ilości hp atakowanego Pamiętaj też że jak jesteś atakowana dochodzi Ci ileś % hp (nie pamiętam ile). i ogólnie jetem za zniżeniem progu wskakiwania pumpa, miałem kilkakroć sytuacje że w "pvp" doskakiwał gość o podobnym poziomie jak jak ja i mój rywal i bywało różnie (jednak zawsze bez pumpa ). Przy tej okazji można pomyśleć nad rozwiązaniem aby do pvp nie dało się dołączać |
|
28 Cze 2014, o 14:29 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 177 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |