Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Możliwość logowania tylko na jednym kompie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 14 Lut 2011, o 20:50 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
mam taki problem ze mogę się zalogować tylko u siebie na kompie na którym zakładałem konto a na żadnym innym już nie mogę się zalogować bo jest błąd logowania jak daje odzyskaj hasło to pisze ze dane są nieprawidłowe o co chodzi ?
|
14 Lut 2011, o 20:58 |
|
Administrator
|
Nie wiem za bardzo w czym tkwi problem. Opisz to dokładniej używając kropek, przecinków, dużych i małych liter. Nasz kryptograf akurat ma wolne.
|
14 Lut 2011, o 21:15 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 14 Lut 2011, o 20:50 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Problem tkwi w tym że, nie mogę sie zalogować na innym komputerze prócz tego na którym mam zapisane hasło i dokonałem rejestracji. Nie mogę również przypomnieć hasła na żadnym z komputerów bo pisze nieprawidłowe dane. Więc może link aktywacyjny jeszcze raz albo coś.
|
8 Mar 2011, o 18:13 |
|
Administrator
|
Podaj nazwę postaci.
|
8 Mar 2011, o 20:38 |
|
Uciekinier Taernijczyk
obydwie postacie są na jednym koncie na tym samym servie damianekkk,damianekk
e-mail [email protected] |
9 Mar 2011, o 16:16 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 73 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |