![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bład w queście "Sny Mirandy"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 23 Sty 2011, o 12:20 Posty: 290 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 27 razy Otrzymanych podziękowań: 5 razy ![]() |
Serwer: 3
Postać: Paradoxides Data: 07/08 marzec Godzina: 23.30 - 0.30 Quest: "Sny Mirandy" Opis: Mam problem z questem "Sny Mirandy", który polega na tym, że osoba która go zleca, czyli Miranda, nie posiada żadnej opcji z nim związanej. Ani nie posiada go na szaro, czyli dana postać nie spełnia wymagań, ani nie mam go w questach już wykonanych. Nigdy nie spotkałem się z takim błędem. _________________ "Tylko umarli zobaczą koniec wojny" - Platon |
8 Mar 2011, o 01:35 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Prawdopodobnie opcja pojawi sie od razu na zielono gdy tylko spelnisz wszystkie wymagania odnosnie misji.
|
8 Mar 2011, o 14:39 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Chcesz wziac tego questa czy jest już aktywny? Jeśli tak, to który masz etap. Dodam, że aby wziąć tego questa trzeba mieć co najmniej poziom 20 oraz wykonany quest Próba druidów.
|
8 Mar 2011, o 19:31 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |