Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Teleport z 1 plate do trentis
Teleport z 1 plate do trentis
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam! Po upie doszedł Scroll Teleportacji. Troszke lipnie jest że teleportuje nas tylko do trentis :/ Może po kupieniu Scrolla wyświetlała by się mini mapka Taernu i wybierało sie miejsce do którego chcemy się przeteleportować(do środka insty nie wchodzi w gre).Np. do zielonej komnaty, a to by się bardzo przydało dla osób które robią zlec na kase, nie mając gildi.
_________________ OUT S1 Ostatnio edytowany przez EMaGIEiKA, 30 Cze 2014, o 17:10, edytowano w sumie 1 raz |
30 Cze 2014, o 15:57 |
|
Walczący z drzewcami
|
I zróbmy teleport w każdy zakątek Taerna. Bez przesady. Do przenoszenia służą zwoje wraz ze Świątynią. Scroll jest tylko skromną alternatywą.
Część z teleportacją do zielonej komnaty mnie rozbroiła. Bezsens w największej postaci. _________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
30 Cze 2014, o 16:18 |
|
Administrator
|
Dragonn napisał(a): Bezsens w największej postaci. To nie bezsens, to całkowite pójście na łatwiznę. Wieża teleportacji, jak nie to Przewodnik, żadne dodatkowe ułatwienia nie są konieczne. Edit: Tak, zaakceptowałem, co najmniej 11 razy search.php?keywords=super+fajny&terms=any&author=rzuff&fid%5B%5D=120&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Szukaj Swego czasu był aktywny temat w zamkniętej strefie(może znowu będzie?) gdzie wrzucałem propozycje znalezione na Forum, które warte były wprowadzenia. W wersji 1.16 weszło tego najwięcej, jest nawet osobna kategoria:
Spoiler:
I nie mówię, że bez tego by nie weszło, ale była to na pewno jakaś cegiełka _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
30 Cze 2014, o 16:22 |
|
Błądzący w Tunelach
|
rzuff napisał(a): Dragonn napisał(a): Bezsens w największej postaci. To nie bezsens, to całkowite pójście na łatwiznę. Wieża teleportacji, jak nie to Przewodnik, żadne dodatkowe ułatwienia nie są konieczne. Troszke modyfikacji-miejsca do ktorych byloby mozna sie przenosic i jestem za ,zielona akurat odpada. Mozemy stworzyc dosc rozbudowa linie,ktora teleportu gildiowego nigdy nie przebije-4krotnie/8krotnie wieksza cena,ale napewno pomoze:) a tak poza tematem rzuff zaakceptowales kiedys jakas propozycje?bo zawsze na nie jestes. |
30 Cze 2014, o 16:25 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Mnie wgl ciekawi sens wprowadzania tych teleportów (dodam ,że jak zwykle plata wchodzi w koszta)..
Mamy przewodnika który nie dość ze za groszowe sprawy teleportuje nas gdzie chcemy to na dodatek jest lokacja której nie ma w Gildyjnym tp ,tj. Beirn . Watpie czy wprowadzone zwoje są wgl w biernym użyciu.. _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
30 Cze 2014, o 16:30 |
|
Błądzący w Tunelach
|
ArGes napisał(a): Mnie wgl ciekawi sens wprowadzania tych teleportów (dodam ,że jak zwykle plata wchodzi w koszta).. Mamy przewodnika który nie dość ze za groszowe sprawy teleportuje nas gdzie chcemy to na dodatek jest lokacja której nie ma w Gildyjnym tp ,tj. Beirn . Watpie czy wprowadzone zwoje są wgl w biernym użyciu.. Jestem w gildii,ktora teleport ma na 5poziomie i uzywam tych nowych zwojow:) |
30 Cze 2014, o 16:35 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Świątynia straciła by sens a gracze by już wogule nie chodzili bo I poco ryzukować deda na czerwonym a 1pl to jak za free
_________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
4 Lip 2014, o 17:30 |
|
Walczący z drzewcami
|
Elfnocy napisał(a): Świątynia straciła by sens a gracze by już wogule nie chodzili bo I poco ryzukować deda na czerwonym a 1pl to jak za free chociaz przelicznik ceny scrolla do zwoji jest 1:5 czyli za 1 platyne moge kupic albo 1 scrolla albo 5 zwoji. nawet jezeli zalozmy mamy daleko konwo i tepamy sie 1 zwojem do G a 2 do miejsca to jest na + dla zwoji gildiowych bo to sa 2 tepy +1 zostal zwoj. gorzej jakby uzwglednic ladowanie takiej swiatyni ale o ile pamiec mnie nie myli podczas tego zabiegu dostaje sie "darmowe" zwoje w prezencie ktory kazdy moze odebrac (odpowiednia ilosc przypisana przez strategow do rangi). w moim przypadku kazde takie ladowanie swiatyni to 5 darmowych zwoji, czyli 2 scrolle. moze to wydatek duzy nie jest ale jak trzeba kupic plate to trzeba min. 10platyny co przeklada sie na 160k (chociaz na tym moim 54lvlu jeszcze 1lvl i zlecka na kase bede mogl robic wiec i to nie bedzie problem). mimo wszystko powinien byc podzial z bonusow posiadajacych gildie i tych co gildii nie maja. zauwazcie ze kiedys bylo widac roznice a teraz? Klatki zastepuja pety za imperialki lub AquaPety, za teleport scrolle, jeszcze brakuje by mozna bylo kupywac buffki za kase (widzialem kiedys taki pomysl) a takze depozytu na kazdej lokacji bo to daleko a jedynie ci co maja depo w G moga miec latwiej wiec czemu by w alairze nie zrobic depa wkoncu tam tez byl taki pomysl. DLA NIEKUMATYCH: jestem osobiscie na nie z tym pomyslem |
5 Lip 2014, o 01:37 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 164 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |