Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zadania Gildyjne ( questy dla gildii )
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Lip 2014, o 17:29 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: ZakletyKruk |
Witam w moim 1 pomysło/poradniku Chciałbym tutaj dać pewien pomysł na Questy gildyjne więc zaczynajmy :
Polegało by to na tym że była by mini zakładka z questy w gildii Klikało by się wybierz quest i startowałby miało by się czas 20 minut na zabicie pewnej grupki w zależności od lvla Np gildia z 1-30 lvl średnia 15 lvl dostawała by 3 utory a gildia 100-140 średnio 120 lvl dostawali by 5 bandytów po 15k hp i bili by po 600 krytami w zależności od zbroi 1200-1600 Za taki quest można by dostać odrazu do gildii 50-100 surowców i 100 prestiżu i 2 quest o wiele mniej wynagradzalny przeniosło by obecnych graczy do insty krzyża i musieli by dojść do skrzyni z kluczem jeśli by się go dostało musieli by go oddać Johkabalowi a a on dałby im 20-40 surowców i 5 honoru Mam nadzieje że wam się spodoba ! Edit: Oczywiście skrzyni broniły by mobki ! Aha i oczywiście czekanie do next zlecenia tego 1 to 1h 2 to 30 min |
|
5 Lip 2014, o 18:10 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Juz nie dawno był podobny pomysł..
Oczywiście jestem na NIE. Akurat takie ułatwienie do gildii jest nie potrzebne, a zrobienie tak banalnego zlecenia jest śmieszne w stosunku do nagrody..\ Gildia nie potrzebuje zmian. Jedynie pety i rozwiniety teleport.. _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
5 Lip 2014, o 18:27 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Nie podoba mi się z prostej przyczyny - za grosz w tym epickości. Trudność porównywalna by była do zleceń na żelazo, nagrody zaproponowałeś zaś niestety absurdalnie małe. To nudne i nieużyteczne, gildia zrobiłaby je raz czy dwa z ciekawości i questy szybko poszłyby w zapomnienie. Nijak nie widzę realnego zapotrzebowania na Twoją propozycję.
5 Lip 2014, o 18:33 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Lip 2014, o 17:29 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: ZakletyKruk |
Nom a gdyby moby miały po 1kk hp i waliły po 1500? a te na 1-30 po 10k i waliły po 300 kryt 800 ?
|
|
5 Lip 2014, o 18:42 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Maniakgier napisał(a): Nom a gdyby moby miały po 1kk hp i waliły po 1500? a te na 1-30 po 10k i waliły po 300 kryt 800 ? typowy graczyk , mam wrazenie ze jestes nowy i mało masz pajecia co do dmg u mobów a u pancerzy i % w taern... A gdyby ten moob jeszcze cos robił? takiego typu sprostowania sprawiają że jeszcze bardziej jestem negatywnie nastawiony.. To już nie pomyłs , a wymyślanie czegoś na siłe byleby coś wpisać tylko po co? _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
5 Lip 2014, o 18:51 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Po 1 nowiutki niejestem mam 93 dr niestety jest na banie ale chwile się nim grało...
Po 2 ja się niepytam czy pana coś wnerwia !!! |
|
5 Lip 2014, o 18:53 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Maniakgier napisał(a): Po 1 nowiutki niejestem mam 93 dr niestety jest na banie ale chwile się nim grało... Po 2 ja się niepytam czy pana coś wnerwia !!! PO 3 zadaj sobie pytanie gdzie doczytałes o pkt 2. skoro masz 93 druta to powinienes wiedziec ze takiego typu wymyslone rozwiazania nie sa najlepszą alternatywą do zbierania presta w g... _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
5 Lip 2014, o 18:59 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Maniakgier napisał(a): Nom a gdyby moby miały po 1kk hp i waliły po 1500? a te na 1-30 po 10k i waliły po 300 kryt 800 ? 1kk hp ? dobrze się czujesz? WALIŁY po 300 ale to średnie dmg czy stałe? Przy jakich pancerzach i od czego liczone? Nie masz najmniejszego pojęcia o grze (więcej wymieniał przykładów nie będę) a wychodzisz z takimi pomysłami.. _________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
|
5 Lip 2014, o 19:06 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
baloczi napisał(a): Maniakgier napisał(a): Nom a gdyby moby miały po 1kk hp i waliły po 1500? a te na 1-30 po 10k i waliły po 300 kryt 800 ? 1kk hp ? dobrze się czujesz? WALIŁY po 300 ale to średnie dmg czy stałe? Przy jakich pancerzach i od czego liczone? Nie masz najmniejszego pojęcia o grze (więcej wymieniał przykładów nie będę) a wychodzisz z takimi pomysłami.. Przygadal kocioł garnkowi... widząc twoje założone tematy, można się za głowę złapać.. Ale teraz jak już jedna osoba zganila, to podążamy tym tropem i udajemy mądrego Proszę Cię, nie nie rozsmieszaj mnie, bo i tak nikt nie uwierzy. Skończcie ten offtop, od tego macie pw~ Dragonn _________________ Zuzialol napisał(a): Edenoth. Wszystko cacy, ale podklasy będą wprowadzone dopiero po targowisku Monterevoli napisał(a): A targowisko po podklasach, to jak schody z Incepcji [...] |
|
9 Lip 2014, o 22:20 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 56 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |