Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy Chempion
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 8 Lip 2014, o 08:02 Posty: 4 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Promilek |
Witam! NOWY CHAMPION NA LODOWYM JEZIORKU!!!
Mam propozycje utworzenia nowego championa w okolicach lodowego jeziora mianowicie byłby to champion na podobiznę Lempo tylko z ta różnica ze inaczej by wyglądał czyli posiadałby inna kolorystykę i byłby bardziej "przytyrany", posiadam by on ataki takie jakie ma zwykły lepmo jak i ataki vd, w drużynie znajdował by się on i 2 wściekle lempo, moja propozycja jest taka by posiadał on 35k hp co wy na to?? Moja propozycja nazwy to Obłąkany Lempo a oto jego przykładowy wygląd: http://scr.hu/2zig/mq9kc _________________ Mo Kox Silny Ostatnio edytowany przez PromileK, 9 Lip 2014, o 11:30, edytowano w sumie 1 raz |
|
8 Lip 2014, o 08:17 |
|
|
|
jestem pewna, że identyczną (chyba nawet słowo w słowo) propozycję już widziałam, tylko nie umiem tego znaleźć
Poza tym, jest już wersja mocniejszego lempo - wściekłe lempo. Cóż to za różnica, że będzie on miał dodatkowe ataki vd, skoro nawet tych zwykłych, kochanych Wściekłych nikt nie atakuje? |
|
8 Lip 2014, o 08:47 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 8 Lip 2014, o 08:02 Posty: 4 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Promilek |
Taka róznice ze to byl by Champion czyli bylo by szansa na dropniecie set czy epika no i oczywiscie czas respa bylby duzo zadszy niz np trolla zimowego
_________________ Mo Kox Silny |
|
8 Lip 2014, o 09:07 |
|
|
|
Czempionów na zimowej mapce jest już tak dużo, że czasem już się nawet nie chce tego bić Trole, które respią bez końca, koszmary, halmy, olmy czy inne gnawki... Nie potrzeba więcej
|
|
8 Lip 2014, o 09:10 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
a ja jestem innego zdania. Elsia nie zgodze się z tb:P
Osobiście lubie ganiać za czempami i uwierz ,że czasem jest ich az nadto za mało:P halm i olm aktualnie są na szarym koncu z listy zimowych czempionów, szansa na drop epika jest mało zachwycająca, zreszta dawno , dawno nie widzialem zeby cos prócz kamola na htage z tego spadło. Co do Chempa lempo , podoba mi sie pomysł. Mamy czempa lalek , troli , sepozmorów to brakuje tylko lempo i kotków by zachować balans Kazdy mob w beirn i okolicach ma swojego odpowiednika: kleszcz - krwiopij jak- żywiciel jak jastrząbek - jastrzębior ( tudzież lotny boss, ale zaliczam) ognik- wisp yeti - żywiciel yeti mroźne olbrzymy/szamany - gnawk fanatyk - żerca Chyba nic nie pominąłem:P podsumowując na jeziorku mógłby respić kotek i lempo czempy:P Dziekuje za uwage i do uslyszenia. _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
8 Lip 2014, o 11:32 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Dokładnie o takie myślenie mi chodzi, zwiększyć liczbę champow a zmniejszyć czas respa. Wiadomo ze gra sie staje wtedy bardziej urozmaicona i zaczyna się polowanie na championy.
|
8 Lip 2014, o 11:58 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Roboty z grafiką nie było by tez chyba dużo wystarczy go nieco powiększyć albo i nie i "utyłać pysk dużą ilością krwi":D
Mi się podoba _________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
|
8 Lip 2014, o 12:04 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Patrząc na to ze na zimce nic innego prócz ganianiem za czempami sie nie robi to powinnismy zadac sobie pytanie dlaczego to nadal pozostało bez zmian:P
_________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
8 Lip 2014, o 12:09 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
pomysl na grafilke mam nieco inny ale mysle ze sie wam spodoba wiec jak widze zaczynaja sie ludzie tyminteresowac to nic innego tylko biore sie za robote:)
|
8 Lip 2014, o 12:24 |
|
|
Administrator
|
@ArGes
Ktoś kiedyś powiedział, że w planach jest zrobienie każdego chempa pod moba, to co wyszczególniłeś (nowe champy w Beirn) to pewnie kierunek w tą stronę. Oczywiście roboty z tym mnóstwo, więc zdaję sobie sprawę jaki będzie termin realizacji.. ale wizja jest. Co do opisanego tutaj pomysłu, słabo. "Chciałbym czempa pajonka, tylko takiego większego. I każdego innego moba też." _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
8 Lip 2014, o 13:03 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 70 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |