Strona 2 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Team Chat
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
@Ariaris wiem ze bylo ale dotyczylo czatu globalnego
_________________ "Duch wraca! Chcesz czy nie zabiera dech" -- KaeN Ducha nie pokonasz, słyszysz? -- KaeN DuchKacper MO 47 -- OFF Mamont MO 27 -- ON |
|
10 Lip 2014, o 23:19 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Dragonn napisał(a): Osobiście nie chciałbym zobaczyć cukierkowych wpisów- kuło by mnie w oczy. Według mej opinii- zbędne i przesadnie zmieniające klimat gry. Nie mowię że to muszą być takie i takie kolory, wystarczyłyby np takie i ew. takie. Nie mają się dużo od siebie różnić aby uniknąć "efektu cukierka". A to, że ma to zmienić klimat gry to jest dla mnie po prostu bzdura, to tylko dodanie 5ciu kolorów do całego obrazu. _________________ Sheed 64lvl Łucznik 32lvl Barbarzyńca 37lvl |
|
10 Lip 2014, o 23:50 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Moim zdaniem pomysł całkowicie zbędny, Nigdy nie miałem z tym kłopotu. Wiem z kim wchodzę na instę i jestem w stanie przypasować nick do profesji. Szczególnie, że różowo niebiesko purpurowo złoto brązowa tęcza na czacie średnio mnie przekonuje.
_________________ Adhibe rationem difficultatibus. |
|
11 Lip 2014, o 12:01 |
|
|
Administrator
|
Na czacie druzynowym jest max 5 osób.. naprawdę potrzebujesz kolorów żeby rozróżnić kto co pisze?
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
11 Lip 2014, o 14:02 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Niestety pomysł bez większego sensu, bo 5 graczy to mała ilość graczy, a prawdopodobieństwo że nicki będą naprawdę do siebie podobne też jest małe. Lepsze byłoby coś w stylu pokazywania kto mówi na TS dla lepszego rozpoznania głosów, lecz to już nie zadanie dla Dryga i reszty.
|
|
11 Lip 2014, o 14:15 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł bez sensu, poprzednicy już powiedzieli czemu. A co do czatu drużynowego... Może na nim siedzieć o wiele wiele wiele więcej, niż 5 osób. Wystarczy, że ktoś będzie wprowadzał masy ludzi do jednej insty, a jak wiadomo - czat drużynowy to tak jakby instancjowy
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
|
11 Lip 2014, o 14:51 |
|
|
Uczeń Heremona
|
rzuff napisał(a): Na czacie druzynowym jest max 5 osób.. naprawdę potrzebujesz kolorów żeby rozróżnić kto co pisze? Bez przesady, da się więcej (dla chcącego nic trudnego ) Moim zdaniem taka tęcza, tylko by drażniła, zamiast pomagać |
|
11 Lip 2014, o 19:48 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Zgadzam się z przedmówcą po za tym ekipa ma co robić i są ważniejsze rzeczy niż kolory na czacie grp.
|
|
11 Lip 2014, o 19:50 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Popatrz poprostu na nick osoby piszącej i tyle
|
|
12 Lip 2014, o 11:23 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Badwolf napisał(a): Popatrz poprostu na nick osoby piszącej i tyle Nie mogłem się powstrzymać , czemu osoba z takimi obszernymi wiadomościami nie jest jeszcze mistrzem gry ? halloooo co sie z ta gra dzieje ? Co się z tym forum dzieje- skończ ten spam~ Dragonn _________________ tu podpis, za którego dostałem bana, bo gdy moderator poprosił o zmianę postanowiłem się z nim droczyć zamiast posłuchać |
|
12 Lip 2014, o 11:43 |
|
|
Strona 2 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 149 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |