Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Twój zwierzak padł z głodu .
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 26 Cze 2014, o 22:02 Posty: 7 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: BaiHu |
Składki nie maja tu nic do rzeczy , jedzenie jest powtarzam 3 raz , zrozumiałeś bo mi już cierpliwość siada ... ?
Znowu ... na jakiej podstawie twierdzisz , że płace za innych i na jakiej podstawie twierdzisz , że jest nikła aktywność ... ? Wypowiadać ma prawo każdy ,ale wypadałoby żeby te wypowiedzi miały jakiś sens ... Proszę nie wypowiadaj się , bo najzwyczajniej w świecie nie masz racji ... chociaż w sumie żadnej racji nie przedstawiłeś ... 1.to nie graj ,jezli jestes nerwowy to nie jest to gra dla Ciebie , 2.uzasadnilem to komunikat jest zbedny moim zdaniem masz w g napisane ile jest zarcia i ile jest do dorzucenia , biorac buffki znajdz sekunde by zajrzec czy zrobic zlecko czy nie 3. Racje mam swoja i dla kazdego jest inna racja , to co mam do napisania to przestawilem i kazdy ma prawo ustosunkowac sie ,a Ty odnosisz wszystko do siebie i swoich problemow . _________________ Jestem tak zajarany życiem,że nie uwierzycie tak zajarany życiem,że nie uwierzycie tak zajarany życiem,że nie uwierzycie tak zajarany życiem czego też wam życzę |
|
16 Lip 2014, o 18:13 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Cytuj: 1.to nie graj ,jezli jestes nerwowy to nie jest to gra dla Ciebie , 2.uzasadnilem to komunikat jest zbedny moim zdaniem masz w g napisane ile jest zarcia i ile jest do dorzucenia , biorac buffki znajdz sekunde by zajrzec czy zrobic zlecko czy nie 3. Racje mam swoja i dla kazdego jest inna racja , to co mam do napisania to przestawilem i kazdy ma prawo ustosunkowac sie ,a Ty odnosisz wszystko do siebie i swoich problemow Po raz kolejny Cie prosze , żebyś nauczył się cytować ... 1. Każdy człowiek ma swoja cierpliwość ... ale skoro tłumaczy Ci się 3 razy a Ty nie rozumiesz ... każdemu by nerwy siadły ... 2.Jak uzasadniłeś , nic nie uzasadniłeś ... A co jeżeli jestem w gildii w której wszystkie osoby są strategami , sami znajomi , nie ma żadnych zasad , nikt nikomu nie rozkazuje ? Jeżeli spoźnisz się chociaż minute z dorzuceniem jedzenia a jesteś aktywny - pet pada ... 3. Racji nie masz żadnej , nie przedstawiłeś żadnego argumentu ... Bardzo proszę o przeniesienie takiej prywatnej dyskusji na PW, i nie wprowadzanie zbędnego offtopu, to nie miejsce na takie wypady. Ariaris _________________ tu podpis, za którego dostałem bana, bo gdy moderator poprosił o zmianę postanowiłem się z nim droczyć zamiast posłuchać |
|
16 Lip 2014, o 18:21 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Tutaj to chyba Dragonn musi wpaść i zrobić porządek
Ad meritum: Jaki to miałby być komunikat? Na panelu bocznym czy jak? Osobiście wolałbym kopertę i nie 30 min, a min godzinę przed śmiercią peta. |
|
16 Lip 2014, o 19:04 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Zielony komunikat na czacie bocznym , tak samo jak śmierć peta .
_________________ tu podpis, za którego dostałem bana, bo gdy moderator poprosił o zmianę postanowiłem się z nim droczyć zamiast posłuchać |
|
16 Lip 2014, o 19:06 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
BaiHu123 napisał(a): wpłacaj regularnie składki to nie będziesz miał z tym problemu. A teraz odnieś się do tematu, i jeśli "na nie" to dlaczego. _________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
|
16 Lip 2014, o 19:23 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
BaiHu123 napisał(a): Składki nie maja tu nic do rzeczy , jedzenie jest powtarzam 3 raz , zrozumiałeś bo mi już cierpliwość siada ... ? Znowu ... na jakiej podstawie twierdzisz , że płace za innych i na jakiej podstawie twierdzisz , że jest nikła aktywność ... ? Wypowiadać ma prawo każdy ,ale wypadałoby żeby te wypowiedzi miały jakiś sens ... Proszę nie wypowiadaj się , bo najzwyczajniej w świecie nie masz racji ... chociaż w sumie żadnej racji nie przedstawiłeś ... Dla Twojej informacji tylko strateg i kanclerz może dorzucać żarcie do klatek, a jeśli On jest tylko aspirantem to nic nie zrobi. Pomysł bardzo mi się podoba, mojemu koledze padł pet z głodu w klatkach tresera więc taki komunikat pozwoliłby mu poprosić kogoś żeby dodał żarcie. 1h przed dedem peta powinna wystarczyć. Sam mam peta w gildi więc jestem za . |
|
16 Lip 2014, o 20:41 |
|
|
|
RycerzKróla napisał(a): Dla Twojej informacji tylko strateg i kanclerz może dorzucać żarcie do klatek, a jeśli On jest tylko aspirantem to nic nie zrobi. Pomysł bardzo mi się podoba, mojemu koledze padł pet z głodu w klatkach tresera więc taki komunikat pozwoliłby mu poprosić kogoś żeby dodał żarcie. 1h przed dedem peta powinna wystarczyć. Sam mam peta w gildi więc jestem za . Ad topic: moim zdaniem wystarczy sobie tylko tego pilnować, rano zajrzeć do klatek i dorzucić, ewentualnie zmotywować wyższych rangą jeśli nie masz takiej możliwości. Zwykła systematyczność. Na przykładzie mojej G: nie specjalnie posiadacze petów przejmują się dorzucaniem jedzenia, poza wpłaceniem do zbiorów. Ale codziennie rano i wieczorem loguję ja, dorzucam, i zawsze wiedzą, że pety będą nakarmione. Podejrzewam, że wystarczy poprosić jedną osobę, aby tego pilnowała (np osobę, która wiecznie siedzi w G i "śpi" ). To nic wielkiego, chwila roboty a dodanie takiego komunikatu całkowicie zbędne |
|
16 Lip 2014, o 20:48 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Ariaris napisał(a): skąd, generał oraz kapitan również mogą. Nie wiem jak jest z V oraz VI rangą. Od kapitana w górę dzięki za info Ariaris |
|
16 Lip 2014, o 21:08 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 80 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |