Strona 2 z 3 |
[ 23 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sposób bicia się
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Skąd ty te pomysły bierzesz to juz od razu wyslij petycje do dryga aby walka konczyła sie przed jej zaczęciem. nw z kim albo kim mozliwe ze nie grasz dt/vd który jednak potrzebuje chwilke czasem zeby ogarnać, a czasem cos zmienic w ostatniej chwili.
tak więc lagi zostaw z lagami a nie pomysłami. _________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista |
|
17 Lip 2014, o 02:28 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Bez sensu, gimbaza nie jest w stanie teraz walki ogarnąć, a jakby Twój pomysł wszedł w życie to znalezienie ogarniętej drużyny graniczyłoby z cudem.
_________________ Adhibe rationem difficultatibus. |
|
17 Lip 2014, o 09:31 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Ustawić 5 ataków z pośród 9 dostępnych skill w ciągu 10 sekund to naprawdę takie trudne do ogarnięcia?
Według mnie to gry stają się coraz bardziej łatwe.. _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
18 Lip 2014, o 15:10 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
HELLSING napisał(a): Ustawić 5 ataków z pośród 9 dostępnych skill w ciągu 10 sekund to naprawdę takie trudne do ogarnięcia? Według mnie to gry stają się coraz bardziej łatwe.. jak grasz rycem barba mo nie ale grajac buferami vd luk dt czesto musisz ustawiac w ostatniej chwili:F powalcz cos w pvp i sie wypowiadaj. dodatkowo niech ktos ci laguje lacze to wbijesz tylko zeby sie tp pod slumdoga, pozdro _________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista |
|
18 Lip 2014, o 16:10 |
|
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
HELLSING napisał(a): To dajmy to na próbę w zwykłym pve narazie, a tak pozatym gra powinna stwarzać jakieś emocje, zamęt i adrenalina tak jak na prawdziwej bitwie a nie być tylko teatrzykiem na scenie gdzie po kolei każda postać pokazuje swoje sztuczki, taka gra ssie. Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 Pamiętaj jednak, że zbyt duży chaos na polu bitwy też potrafi odebrać radochę z walki. _________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
|
18 Lip 2014, o 16:17 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
To niech uroki, buffy i debuffy będą wrzucane po kolei żeby nie było zamieszania. Ale czy to że podejdzie dwóch fizoli czy też nawet trzech i każdy będzie tłuc swojego potwora też będzie haosem?
Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
19 Lip 2014, o 02:25 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
człowieku napisze to łopatologicznie W CZASIE ATAKÓW MASZ CZAS NA PRZEMYŚLENIE TAKTYKI NA NEXT RUNDE NAPISANIE KOGO ITP. ITD.
tyle z mojej strony w temacie. _________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista |
|
19 Lip 2014, o 08:25 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Tylko że w "prawdziwej bitwie" nikt nie czeka na swoją kolej tylko tłucze od razu a 5vs5 będzie i tak dużo czasu na myślenie. Więc na początek mogło by być to tylko w 5vs5
_________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
|
19 Lip 2014, o 08:45 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Elfnocy napisał(a): Tylko że w "prawdziwej bitwie" nikt nie czeka na swoją kolej tylko tłucze od razu a 5vs5 będzie i tak dużo czasu na myślenie. Więc na początek mogło by być to tylko w 5vs5 Zgadzam się, lub przynajmniej w zwykłym pve na próbę Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
19 Lip 2014, o 14:52 |
|
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
Pisałam, że zbyt dużo chaosu odbiera przyjemność z walki. Odrobina chaosu zaaplikowana umiejętnie to coś co może się bardzo dobrze przyjąć. Ale z tym to już muszą sobie poradzić programiści od walk.
_________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
|
19 Lip 2014, o 18:35 |
|
|
Strona 2 z 3 |
[ 23 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 85 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |