![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
"Dbanie o postać"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 8 Gru 2013, o 16:40 Posty: 161 Podziękowano: 232 razy Otrzymanych podziękowań: 77 razy Nick w grze: Elfnocy ![]() |
(Oczywiście jeżeli miałoby to szanse wejścia to dopiero po podklasach itp.)
Przyjmijmy że kiedy się wylogowujemy nasza postać idzie "spać" i od nas zależy gdzie każemy jej spać możemy ją umieścić w pokoju u Lesgara czy w jakimś domu w Trentis (nwm jak jest w Beirn) Ale równie dobrze zostawić ją w środku lasu, na drodze, na plaży, czy o zgrozo na lodowcu. Więc widziałbym to tak że jeżeli zapewnimy naszej postaci "dobre" warunki snu to kiedy się zalogujemy jeżeli w momencie wylogowania nie mieliśmy knd,hp.many to się ona nam zregeneruje (za takie miejsca można by uznać mieszkania,pokoje,sklepy, jaskinie) Natomiast jeżeli zostawilibyśmy byśmy ją gdzieś na "powietrzu" to kiedy znowu się zalogujemy np. nie będziemy mieli many lub kondy (strata hp byłaby chyba zbyt brutalna XD ). Nie chodziłoby o krótkie wylogowanie typu zwykły relog tylko aktywowało by się po około 1.5h. Przeniosłem~ Dragonn _________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
19 Lip 2014, o 22:26 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 7 Cze 2014, o 16:43 Posty: 19 Podziękowano: 23 razy Otrzymanych podziękowań: 55 razy Nick w grze: JardirKrs ![]() |
Jak można zrobić tak głupi
Pomyśl ![]() Masakra nwm jak ty ale ja jak wyjde z gry To nie mam zamiaru zapierdzielac 10 min po mapie by iść np do jaskini czy Lesgera. Hahah normalnie w glowie się nie mieści Ze chcesz pomysłem utrudnić grę albo Mówiąc szczerze spowodowac by Gra denerwowala jeszcze bardziej . (bo bardziej to te % ![]() Za każdy blad sorry Telefonowy słownik. I moje "krzywe" palce ![]() _________________ ![]() Z niecierpliwością czekam na Skull Throne ma być około 2015 czekam czekam ^^ |
19 Lip 2014, o 22:32 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 8 Gru 2013, o 16:40 Posty: 161 Podziękowano: 232 razy Otrzymanych podziękowań: 77 razy Nick w grze: Elfnocy ![]() |
Masakra nwm jak ty ale ja jak wyjde z gry
To nie mam zamiaru zapierdzielac 10 min po mapie by iść np do jaskini czy Lesgera. I o to chodzi nie chce ci się ? To cierp ![]() _________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
19 Lip 2014, o 22:36 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 7 Cze 2014, o 16:43 Posty: 19 Podziękowano: 23 razy Otrzymanych podziękowań: 55 razy Nick w grze: JardirKrs ![]() |
Ale co ci to da?
No powiedz co? Dlaczego ludzie maja auto? By nie iść z buta a dlaczego nie chodzą z buta? Bo im się nie chcę! Logika człowieku. Chcesz dodac do gry cos co jest Zbędne cos co da minus a zero plusów. Cos co nie pomaga cos co utrudnia... _________________ ![]() Z niecierpliwością czekam na Skull Throne ma być około 2015 czekam czekam ^^ |
19 Lip 2014, o 22:40 |
![]() |
![]() |
|
A o dodam ze temat zostanie
Przeniesiony bo nie ten dział :p (ja go nie przeniosę tylko mowie) A ja dodam, że istnieje opcja edytuj i powinieneś jej używać zamiast spamować~ Dragonn _________________ ![]() Z niecierpliwością czekam na Skull Throne ma być około 2015 czekam czekam ^^ |
19 Lip 2014, o 22:41 |
![]() |
![]() |
|
Nikt nie obiecywał że będzie łatwo
![]() _________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
19 Lip 2014, o 22:53 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
Nocowanie w burdelu= -500 kasy, + 20 do zadowolenia
![]() Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 _________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
19 Lip 2014, o 23:24 |
![]() |
![]() |
|
Może już nie mydlmy sobie oczu tym że kiedyś dostaniemy targowisko i podklasy nie mówiąc już o epizodzie II.(który chyba nie nastąpi bo by musieli albo zakończyć grę albo epizod III robić
![]() _________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
19 Lip 2014, o 23:26 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
W takim tępie to zanim gra zostanie w całości ukończona będę mieć już własne dzieci które będą moimi botami w Taern
![]() Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 _________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
19 Lip 2014, o 23:45 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 19 Lip 2014, o 03:33 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Quiix ![]() |
HELLSING napisał(a): TO NIE SIMSY! ;c Zgadzam sie to nie simsy ![]() moze zrobmy jeszcze animacje lezenia moze zrobmy jeszcze jedzenie tak jak pety a zrobmy jeszcze ze co 2 godziny musimy isc do toalety a zrobmy ze mozna isc na silownie pocwiczyc siłe zrobmy biblioteke zeby mozna bylo zwiekszac wiedze Jak mowilem juz to nie simsy i taern to gra mmorpg a nie simsy _________________ Meys 65 lvl s3 OFF Czasami wchodze Druid Quiix 23 lvl s5 ON Aktywna postać Sheed Dfsare 19 lvl s3 ON Postac pod pvp Barbarzynca |
20 Lip 2014, o 02:24 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |