Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Znow ten VD :D
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
|
desacred napisał(a): Tak, uważam się za koxa, tak jestem koxem. Rekawice zostaly rzucone ^^ Finalu nie zdradze ^^ _________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
21 Lip 2014, o 23:49 |
|
Uczeń Heremona
|
A że tak nieskromnie zapytam:
Dlaczego ten post (powyżej) wylądował w SZ przeniesiony z karczmy? _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
22 Lip 2014, o 07:34 |
|
|
Nie wiem. Ale z tego co widze, bylo zgloszenie dot. Tego posta, wiec ktos sie nim zajal
|
22 Lip 2014, o 07:42 |
|
Uczeń Heremona
|
Ale zgłaszać można wszystko - to moderator ma rozstrzygnąć to czy taki post ma się tu znaleźć czy nie a nie ślepo "jest zgłoszenie = trzeba działać bo 'ktoś' uznał".
A powiem tylko, że taki post regulaminu karczmy nie złamał. _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
22 Lip 2014, o 07:48 |
|
Uczeń Heremona
|
BTW.
Przy każdej edycji postu (a przeniesienie jest edycją) moderator winien się podpisać. _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
22 Lip 2014, o 08:00 |
|
Administrator
|
Ja zadałem proste pytanie i czekam na wyjaśnienia, może jest tu coś, czego ja, prosty człowiek, nie dostrzegam.
Jak się wyjaśni to przeniesimy lub zostawimy _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
22 Lip 2014, o 09:23 |
|
Chodząca legenda
|
gromak napisał(a): BTW. Przy każdej edycji postu (a przeniesienie jest edycją) moderator winien się podpisać. Moderatorzy forum, GMowie oraz administratorzy mają prawo do korekty, zmiany, zamknięcia lub usunięcia danego tematu bez podania uzasadnienia. (Jeżeli uzasadnienie zostanie udzielone to poprzez PW, bądź wpis w temacie w kolorze jego rangi oraz zawierający podpis) Przeniesienie postu nie jest jego edycją tylko - uwaga... Przeniesieniem! Edycją jest np.: łączenie kilku postów w jeden, dodanie pisemnego ostrzeżenia. Reasumując, wszystko co zmienia strukturę wypowiedzi autora. _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
22 Lip 2014, o 11:05 |
|
Uczeń Heremona
|
Do tego dzialu z zalozenia mialy trafiac posty obrazliwe takie, ktorych autor powinien sie wstydzic (choc jak wiemy nie zawsze sie wstydzi a nawet sie szczyci) a kazdy przeniesiony tu post powinien dostac uzasadnienie dlaczego sie tu znalazl. No chyba, ze sie des myle?
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
22 Lip 2014, o 12:56 |
|
Współpracownik Gnarla
|
dobra dobra ale dlaczego SZ przeciez nikomu nic zlego nie zrobilem a w karczmie "lekki spam" jest dozwolony :(
_________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
22 Lip 2014, o 12:57 |
|
Współpracownik Gnarla
|
a w sumie cofam pytanie :d wystarczylo przeczytac opis dzialu :D
_________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
22 Lip 2014, o 13:02 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 55 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |