Strona 3 z 4 |
[ 34 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Drogowskaz
Drogowskaz
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Tak ale drogowskazami kierujesz się w nowym terenie bez mapy a ty jesteś potencjalnym uchodźcem bez pieniędzy i w starych szmatach więc raczej nie masz dokładnej mapy całego kontynetu
_________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
|
14 Lip 2014, o 10:34 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Mapa była by np prezentem od kapitana, ewentualnie nagrodą za q "ziółka kapitana".
|
|
14 Lip 2014, o 18:07 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Gdyby ktoś dodał ankietę byłbym wdzięczny bo ja nwm jak .
_________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
|
22 Lip 2014, o 19:02 |
|
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
Drogowskaz fajna rzecz, ograniczyło to częstotliwość "a jak dość do...?" na czacie.
_________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
|
22 Lip 2014, o 21:26 |
|
|
Uczeń Heremona
|
llwyd Blaidd napisał(a): Drogowskaz fajna rzecz, ograniczyło to częstotliwość "a jak dość do...?" na czacie. Taaa... "A jak dojść do drogowskazu?" _________________
Spoiler:
|
|
22 Lip 2014, o 21:34 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 24 Kwi 2014, o 17:00 Posty: 13 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: LoXu |
Albo kazdy bedzie mial GPS i problem z glowy xD
_________________ Łuk 54 (on) Dr 26(on) Dr 20 (off) vd15(off) Barba19 (off) |
|
25 Lip 2014, o 15:40 |
|
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
Loxu Łucznik napisał(a): Albo kazdy bedzie mial GPS i problem z glowy xD Ale to już jest. _________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
|
25 Lip 2014, o 15:52 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Ja bym się bardziej przychylił do opcji lepszych, bardziej rozbudowanych map z możliwością dodawania znaczników i własnych opisów.
Odkrywanie bądź seria questów u jakiejś ligi odkrywców-kartografów, historia każdej krainy. Tutaj ktoś kogoś porwał, ktoś zaginął, coś samemu trzeba odkryć, rozmowa z jakimś nieumarłym(Deon) albo wiekowym(Hoberl), by opowiedzieli historię krainy(wiem, że kilka już takich questów było). Tylko luźna sugestia jak na razie. |
|
25 Lip 2014, o 18:14 |
|
|
Błądzący w Tunelach
Kossuth napisał(a): Ja bym się bardziej przychylił do opcji lepszych, bardziej rozbudowanych map z możliwością dodawania znaczników i własnych opisów. Odkrywanie bądź seria questów u jakiejś ligi odkrywców-kartografów, historia każdej krainy. Tutaj ktoś kogoś porwał, ktoś zaginął, coś samemu trzeba odkryć, rozmowa z jakimś nieumarłym(Deon) albo wiekowym(Hoberl), by opowiedzieli historię krainy(wiem, że kilka już takich questów było). Tylko luźna sugestia jak na razie. Coś jak automatyczne bazgranie po mapach Silent Hill, tylko bez automatyzacji, a z dowolnością stawiania punktów i opisów? _________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
|
25 Lip 2014, o 21:06 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Qmacz wypraszam sb to, że mam 12 lat nieznaczy, że nieumiem pisac nawet mój 8letni brat który gra w taerna umie napisac druidów przez ó wiec raczej jacyś niewyżyci gracze albo analfabeci tak piszą.
PS dobry pomysl _________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
|
25 Lip 2014, o 21:32 |
|
|
Strona 3 z 4 |
[ 34 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |