![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Awaria Strony
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Kiszoony Czas: Co włącze ss Opis: Witam mam pewien problem ponieważ gdy włączam ss jest Awaria strony wygląda to tak: http://scr.hu/1cmi/l2qbf Wywala mnie wtedy z Taern (z forum również) co jest bardzo uciążliwe np. na bossie, w czasie dodawania postu na forum. I tak przy okazji chciałem spytać gdzie expić peta oprócz tresera i kamieni Rycem 76lv 90 zręki i siły 160 wiedzy Papug? Poziom papuga 66lv expiłem go na żabce ale tutaj strasznie wolno leci :/ Mario również chodzi mi o bosski czy coś innego które mógł bym orać solo. |
|
27 Lip 2014, o 14:48 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Nikt nic o tym nie wie?
|
|
29 Lip 2014, o 08:39 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Co do awarii strony to zmień przeglądarkę :p
Ja tam miałem tylko na operze |
|
29 Lip 2014, o 09:27 |
![]() |
|
![]() |
||
Administrator ![]() ![]() |
To nie awaria strony, tylko bardziej problem z połączeniem.
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
|
29 Lip 2014, o 10:06 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Problem z połączeniem?
|
|
29 Lip 2014, o 11:01 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Wyłącz wszystkie możliwe rozszerzenia. Testowo włącz po kolei i zobaczysz co Ci "krzaczy" Tradycyjnie Ciasteczka i pamięć podręczną wyczyść. Przereinstaluj flasha .Może pomoże
[edit] A i może antywirus lub firewall Ci coś dodał więc bloka daje |
|
29 Lip 2014, o 11:52 |
|
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |