![]() |
Strona 3 z 4 |
[ 37 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
BUG losowanie premium - przyznajemy się
Autor | Wiadomość |
---|---|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Jeżeli losowaliście raz, prawidłowo to nie zgłaszajcie tego tutaj
![]() |
10 Mar 2011, o 17:32 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 3 Lut 2011, o 00:05 Posty: 77 Miejscowość: Zamość Podziękowano: 21 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy ![]() |
W nocy jak zawsze po polnocy sobie relognalem i wylosowalem chyba 2 klucze, dzisiaj rano wbijam patrze znow kostki.. więc uzylem i 3-4 platynowe klucze spadły.
Nick: Ufi S3 _________________ Koniec gry w Taern 13.08.11 na 81 lvl (top1 zabójcy/top2 łowcy/S3) Dzięki za gre Breaner, Inexx, Buczys aka Oluś, Gomeeq warjat, PiotruśMłody, Kukiq, MoonShield, Lemorn, Marxell, DarRk i reszcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Ufi, 10 Mar 2011, o 18:48, edytowano w sumie 1 raz |
10 Mar 2011, o 17:50 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 10 Mar 2011, o 18:04 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
ja tylko raz nie wiedziałem o tym
|
10 Mar 2011, o 18:09 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 3 Lut 2011, o 15:02 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
fajny topic - public spowiedź
ps. "kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień" ![]() ps. ostatni na jakiejś wsi lałem dizla do baku, jak się okazało właściciel nie przestawił ceny za 1 l toteż stankowałem 5 gr na litrze taniej - wyobraźcie sobie że nie twierdził że jestem "złodziejem" i nie zbanował mnie na swojej stacji - przeciwnie dostałem darmowego hot doga ![]() jak powiedział "mój błąd moja strata - pretensji do pana mieć nie mogę - zresztą aż tak stratny nie jestem" miły facet - rzekłbym ... wyjątkowy w dzisiejszych czasach pozdrawiam serdecznie |
10 Mar 2011, o 23:57 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 18 Sty 2011, o 16:49 Posty: 50 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
sir.kidney napisał(a): fajny topic - public spowiedź ps. "kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień" ![]() ps. ostatni na jakiejś wsi lałem dizla do baku, jak się okazało właściciel nie przestawił ceny za 1 l toteż stankowałem 5 gr na litrze taniej - wyobraźcie sobie że nie twierdził że jestem "złodziejem" i nie zbanował mnie na swojej stacji - przeciwnie dostałem darmowego hot doga ![]() jak powiedział "mój błąd moja strata - pretensji do pana mieć nie mogę - zresztą aż tak stratny nie jestem" miły facet - rzekłbym ... wyjątkowy w dzisiejszych czasach pozdrawiam serdecznie HEhehe, taakk. Jednak mysle, ze tutaj to i tak nikomu nie da do myslenia. Latwiej jest oskarzyc kogos niz, przyznac sie do bledu i przyjac straty na klate z godnoscia, jaka zaprezentowal owy "miły facet" : P Desperat napisał(a): Desperat S2 Nie pamietam czy losowalem w nocy i co wylosowalem jak losowalem. Za to rano tak, czuję się pokrzywdzony gdyż musze wyrzucić 7 kluczy. Wina nie leży po mojej stronie. Piszę zeby nie było nieporozumień. Wina leży po Twojej stronie, w regulaminie dokladnie napisane jest wszytsko odnośnie wykorzystywania błędów w grze. Gebb Chwileczke to nie mi sie coś skopało na serwerach. Loguje sie rano są kostki wiec losuje. W regulaminie nic nie pisze o zapamietywaniu co i kiedy sie losowało. Nie dość że straciłem klucze, to jeszcze zostałem zniesławiony. Ładnie. Bardzo mi sie podoba ten post. Chyba z wiadomych przyczyn. Z tego co zauwazylem gm'owie nie ciesza sie najlepsza opinia wsrod graczy. Ciekawe dlaczego? Edytuj posty! - bube |
11 Mar 2011, o 00:10 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
bo GM/admin chce aby wszystkim grało się dobrze, a gracz kombinuje żeby jemu się grało łatwo lekko i przyjemnie. Nie o to tu chodzi.
Premium daje przewagę nad graczami bez, ale za coś w końcu płaci. Ale gdy wykorzystuje premium i w ciągu dnia może stworzyć znaczną przewagę na skutek błędu to już nie jest fajne. 80 potów hp/50 many/10kluczy to mało nie jest. Patrzcie perspektywicznie a nie prostoliniowo ![]() I nie spamujmy juz więcej w tym temacie bo on nie od tego. Dokładnie, pięknie to ująłeś. A ja przytoczę złote słowa: Jeszcze się taki nie narodził, co by każdemu z osobna dogodził. - bube _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
11 Mar 2011, o 00:24 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 3 Lut 2011, o 00:36 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Ludzie ktorzy dostaja wladze potrafia sie mocno zmienic...
|
11 Mar 2011, o 00:30 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 10 Mar 2011, o 02:54 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
s3 Kaziuuu 10.03
|
11 Mar 2011, o 00:33 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 18 Sty 2011, o 16:49 Posty: 50 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
taboo7 napisał(a): Ludzie ktorzy dostaja wladze potrafia sie mocno zmienic... Dokladnie, w tym przypadku smiem podejzrewac o wywyzszanie sie, ale to tylko moje prywatne zdanie, ktroe chce wam narzucic. FAktycznie lepiej nie spamowac. P.S. cytat piekny mowie to bez sarkazmu : P |
11 Mar 2011, o 00:48 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
2-3 dodatkowe losowania to żaden problem. Problem jest taki, że rekordzista losował 138 razy
![]() sir.kidney: gdybyś zatankował za darmo 200l do tira a za twoim przykładem by poszło 200 osób to myślę, że właściciel stacji benzynowej już nie byłby taki ucieszony ![]() |
11 Mar 2011, o 01:03 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 3 z 4 |
[ 37 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |