![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Uderzenie cienia - konflikt opisu z rzeczywistością.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 6 Lut 2011, o 18:45 Posty: 101 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Schematy nie pasują, piszę po swojemu.
Uderzenie cienia na 7 poziome powinno wg. opisu zabierać 38 many, chociaż tak na prawdę zbiera o dziesięć mniej - 28. Nie wiem czy było to zgłaszane, nie chce mi się szukać. |
11 Mar 2011, o 21:41 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
było zgłaszane. Jak nie chce się szukać to nie pisz również
![]() _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
11 Mar 2011, o 21:54 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 6 Lut 2011, o 18:45 Posty: 101 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Jeśli było zgłaszane i nie zostało poprawione to trzeba zgłosić jeszcze raz...
![]() |
11 Mar 2011, o 22:05 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
Myślę że wszystko zostanie poprawione w swoim czasie. Są inne rzeczy ważniejsze do zrobienia. Z korzeniami był/jest podobny problem że błąd opisu, a dokładnie opis nieaktualny. Koniec off topicu
![]() PS tutaj jest zgłoszone _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
11 Mar 2011, o 22:10 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Błędy tekstowe w umiejętnościach poprawiłem dzisiaj i prawdopodobnie wgrane zostaną wraz z następną aktualizacją.
Błędy takie jak w tym temacie - techniczne - wymagają trochę więcej czasu. Czekam na dane. O Uderzeniu cienia wiemy, jednak podane przez Ciebie parametry są już pożądanymi konkretami. Cytuj: Nie wiem czy było to zgłaszane, nie chce mi się szukać. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
11 Mar 2011, o 22:48 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |