![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
NIe działajaca Szpila w oko
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 11 Mar 2011, o 22:58 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
mam mały problem ze szpila u voodo. Otóż pierw szkielet rzuca we mnie kamieniem i zabiera mi 26 hp, ja rzucam mu szpile on ponownie rzuca i tez 26 potem kolejny raz 25 i kolejny 27. Podobnie z moją obrona. Zadaje mu mniej wiecej takie same obrazenia ze szpila jak bez. Ocb??
![]() ![]() |
11 Mar 2011, o 23:03 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
mówisz o dmg czy % ?
Jak dmg to to się nie zmieni, bo szpila zmniejsza szansę trafienia i obrony, a nie zmniejsza dmg. Ze szpilą Ty będziesz zadawał takie same obrażenia, bo (patrz powyżej) Poza tym czytaj dokładniej opisy umiejętności i pisz składniej, wiecej interpunkcji itp. bo ni cholery za pierwszym razem nie idzie tego zrozumieć. _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
12 Mar 2011, o 00:14 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Szpila nie zmniejsza zadawanych obrażeń przez Ciebie czy wroga. Zmniejsza jedynie ona celność wroga (a więc jego % na atak), a zwiększa twoją celność ( i Twoje % na atak)
_________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
12 Mar 2011, o 00:48 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 11 Mar 2011, o 22:58 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Dzieki. Ale ze mnie noob
|
13 Mar 2011, o 20:33 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |