![]() |
Strona 4 z 4 |
[ 37 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
BUG losowanie premium - przyznajemy się
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 3 Lut 2011, o 15:02 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
drygu napisał(a): 2-3 dodatkowe losowania to żaden problem. Problem jest taki, że rekordzista losował 138 razy ![]() sir.kidney: gdybyś zatankował za darmo 200l do tira a za twoim przykładem by poszło 200 osób to myślę, że właściciel stacji benzynowej już nie byłby taki ucieszony ![]() i tak nie miał by prawa nic z tym zrobić jego błąd choć fakt - rogala na twarzy na pewno by nie miał {koniec off-toop by sir.kidney} |
11 Mar 2011, o 11:57 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 19 Sty 2011, o 18:34 Posty: 85 Miejscowość: Mielec/Kraków Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 21 razy ![]() |
A jak ja kliknąłem w nocy raz i teraz mam dostępne kostki to mam ich nie klikać czy co? Bo powinny być dostępne dopiero koło północy.
A nie mam zamiaru dostać bana za nic, no sorry. _________________ Nie z krzyża jestem zdjęty - Bóg. Ani czerwonej gwiazdy starzec. Kocham czerń, kocham noc, Pluję na prawo, bo kocham wolność. |
11 Mar 2011, o 18:26 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Jak nie jestes pewnien to nie klikaj, lepiej poswiecic jedno losowanie niz konto, bo pozniej nie przyjmujemy reklamacji typu "ja nie chcialem, to bylo niechcacy, wiecej nie bede"
![]() |
11 Mar 2011, o 19:01 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 19 Sty 2011, o 18:34 Posty: 85 Miejscowość: Mielec/Kraków Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 21 razy ![]() |
Dlatego kostki mam dalej, wiadomo, że lepiej nie klikać:P
_________________ Nie z krzyża jestem zdjęty - Bóg. Ani czerwonej gwiazdy starzec. Kocham czerń, kocham noc, Pluję na prawo, bo kocham wolność. |
11 Mar 2011, o 19:27 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Klikać, klikać. Błąd już jest naprawiony. Przynajmniej mam taką nadzieję
![]() Co innego jak ktoś robi kilka relogów pod rząd i wykorzystuje fakt, że losowanie źle działa. Wtedy tłumaczenie: nie wiedziałem, że to bug do nas nie przemówi ![]() |
11 Mar 2011, o 21:28 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Heh, kliknąłem jedną postacią jakiś czas temu te kkostki. Wlogowuję się na drugą i powinny być kostki, tylko, że kliknąłem je wcześniej, stosunkowo niedawno, jak powiedziałeś panie Stwórco Taernu. Ale one kurde są od nowa. Co z tym teraz zrobić?:D
@down ale to by były 3 kostki za 48 godzin. Bo one są chyba co 24h, no nie? _________________ Nie z krzyża jestem zdjęty - Bóg. Ani czerwonej gwiazdy starzec. Kocham czerń, kocham noc, Pluję na prawo, bo kocham wolność. Ostatnio edytowany przez Rekher, 12 Mar 2011, o 02:34, edytowano w sumie 1 raz |
12 Mar 2011, o 01:19 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 19 Lut 2011, o 10:33 Posty: 17 Miejscowość: Bielsk Podlaski Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Rekher napisał(a): Heh, kliknąłem jedną postacią jakiś czas temu te kkostki. Wlogowuję się na drugą i powinny być kostki, tylko, że kliknąłem je wcześniej, stosunkowo niedawno, jak powiedziałeś panie Stwórco Taernu. Ale one kurde są od nowa. Co z tym teraz zrobić?:D Jeżeli tamte kostki kliknąłeś przed godziną 24 to kostki które masz teraz są za dzisiejszy dzień i możesz śmiało klikać. |
12 Mar 2011, o 02:23 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 4 z 4 |
[ 37 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |