![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Problem z logowaniem
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Extrime Czas: 15:28 Opis: Witam mam problem z zalogowaniem się na postać.Robiłem instę na żabach, nie było mnie kilka min więc mnie wylogowało.Gdy próbowałem się ponownie zalogować wyskakiwał komunikat "utraciłeś połączenie".Na inne postacie na tym samym koncie, loguje się bez problemu. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/840 ... 1dbe7.html edit. Zostałem przeniesiony z insty i jest już OK można zamknąć. ![]() Ostatnio edytowany przez seba83, 23 Sie 2014, o 16:46, edytowano w sumie 1 raz |
23 Sie 2014, o 15:37 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 10 Lut 2014, o 23:46 Posty: 107 Miejscowość: Budziska Podziękowano: 101 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy Nick w grze: CarrtyXeen ![]() |
Też tak czasami mam. Najczęściej od nowa wpisuje adres ''www.taern.pl'' i potem mi już działa
![]() ![]() _________________ "Pomagaj innym, bo nie wiadomo kiedy ty bedziesz potrzebował pomocy" ![]() |
23 Sie 2014, o 16:19 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |