![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
taern na telefonie/tablecie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Witam ostatnio zacząłem grać w taerna na telefonie i mam spory problem nie mogę się przebrać ani potać :/ wiec pisze z propozycją abyście zrobili tak ze jak dwukrotnie kliknie się na item to aby sam wskakiwał na odpowiednie miejsce a z potami tak aby przy dwukrotnym kliknięciu się wzięła jedna potka
![]() ![]() Jak chcesz wiedzieć jakim cudem gram to napisz a Ci wytłumaczę xd |
24 Sie 2014, o 01:14 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 10 Lut 2014, o 23:46 Posty: 107 Miejscowość: Budziska Podziękowano: 101 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy Nick w grze: CarrtyXeen ![]() |
Ja gram czasami na mojej mamie tablecie. Ale do tego jest potrzebny Android i FlashPlayer.
Jak chce gdzieś iśc to musze 2x kliknąc. Ale masz racje z potaniem i przebraniem się jest problem. Jakby co Tablet 8 cali ![]() _________________ "Pomagaj innym, bo nie wiadomo kiedy ty bedziesz potrzebował pomocy" ![]() |
24 Sie 2014, o 01:23 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 15 Mar 2014, o 17:56 Posty: 408 Miejscowość: Gorzów Wielkopolski Podziękowano: 72 razy Otrzymanych podziękowań: 95 razy Nick w grze: Loth ![]() |
LG L7 II przeglądarka Dolphin i potanie/przebieranie nie stanowi problemu. Wystarczy średni sprzęt i odpowiedni program
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
24 Sie 2014, o 09:28 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |