Strona 3 z 5 |
[ 45 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Propozycja zmiany wyglądu peta przy awansie
Propozycja zmiany wyglądu peta przy awansie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
|
W sumie nawet jeśli zmiana wyglądu była by nie możliwa to może chociaż wielkość peta by się zwiększała proporcjonalnie co level pet by rósł.
Pety klatkowe były by 2x większe po wbiciu 20 lev Ogar po wbiciu 30 leveli. Na tym byłby koniec ale rozmiar co level nieznacznie by się zwiększał. I widac by było różnicę między ogarem 30 lev a ogarem 60 levelem wielkości tygrysa:) Już sobie wyobrażam mojego tłuka 2 x większego:D Jeśli modele są zrobione w grafice wektorowej to wystarczy jedna 2 linijki kodu żeby to wprowadzić:) _________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
11 Lut 2014, o 21:09 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Hahaha już widze moją kicie 2x większą
Kolor - nieee Wzmacnianie - nieee Wzrost - TAK Nowy (lepszy!) wyglad - TAK Szpony, kły, czerwone oczy i żelazne mięśnie pod zakrwawionym dłuższym mrocznym futrem _________________ VD 119lvl Ostlor. Został Taernijczykiem 16.12.2011 \o/ |
11 Lut 2014, o 21:25 |
|
Błądzący w Tunelach
|
adeek napisał(a): Pomysł mi się podoba jednakże wymagałoby to dużego wkładu grafików, bo do jednego peta musiałoby być około 6-7 grafik Praca grafika wcale nie jest na wagę złota , nikt nie jest niezastąpiony. zdecydowanie na tak , jakiś mały ochłap się należy graczom zwodzonym obietnicami odkładanymi do najbliższego 31 lutego br. _________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
|
14 Lut 2014, o 00:15 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jestem za sam mam pety ale nie mam motywacji żeby go expić
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
15 Lut 2014, o 11:05 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
podbije dla wiekszej opinii
cyryll _________________ FIRE FOREVER !!! |
17 Sie 2014, o 18:36 |
|
Rejestracja: 3 Maj 2014, o 17:40 Posty: 10 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Strachu |
Bardzo fajny pomysł no np żeby plox robił się bardziej no ploxowaty a motyl bardziej przyjazny i miły dla oka
|
24 Sie 2014, o 20:33 |
|
|
Super, bardzo dobry pomysł, za!
Następnym razem użyj prosże ankiety, zamiast pisać komentarze, które nic nie wnoszą. rzuff _________________ Postacie: Voodoo 55lvl (rośnie) Barba 26lvl (turkowiec) Druid 60lvl |
26 Sie 2014, o 09:46 |
|
|
Lowcazguby napisał(a): Jestem za sam mam pety ale nie mam motywacji żeby go expić Nie masz motywacji ? A większy DMG, a większa przeżywalność w końcu "solowanie" z petem co silniejszych bosów na których sam mógłbyś paść...itd. Co do pomysłu również jestem na Tak. Mógłby to być fajny dodatek |
10 Wrz 2014, o 14:48 |
|
|
Witam,
Pomysł bardzo dobry, w końcu nasze postacie też zmieniają wygląd podczas naszych przygód w Taernie Jestem na tak, ale zmiana " kosmetyczna" powinna być ostatnią w kolejności zmianą, w pierwszej kolejnośći powinny być tak szybko jak to możliwe wprowadzone zmiany opisane w ostatnim blogu. Można by też wprowadzić edytor wyglądu podobny do takiego jaki mamy dostępny na naszych postaciach. Pozdrawiam. |
10 Wrz 2014, o 15:29 |
|
|
Zmiany wyglądu u petów - Jak najbardziej na tak.
Niezależnie czy będą one zmieniały się wraz z levelami - czy będizemy mogli samodzielnie je "dizajnować" pomysł świetny. Niech zwierzaczki również zadbają o swój wygląd. _________________ Gildia to rodzina, którą wybieramy sobie sami. Brakon s2 lvl 100 |
10 Wrz 2014, o 18:56 |
|
Strona 3 z 5 |
[ 45 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |