Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiany w Gildiach
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
a ja mam propozycje żeby w gildii coś popracować:
- jakieś pety w 4-5 klatce - możliwość odesłania przez kancla (i właściciela) peta z klatki jak gracz ma przerwe w grze lub po prostu nie chce na jakiś czas peta - jakieś ograniczenia żeby mógł kancel dawać w braniu buffek dla nie płacących składek - może jakiś mobek co by kryształ dawał jak Mork kamyk bo jak gildia nie ma produkcji kryski to spory problem na wyższych poziomach Jak wiadomo nie zawsze chcemy człowieka wyrzucać z gildii jak nie płaci składek/jedzenia bo presta szkoda a tak kancel by mógł troche zmienić podejscie darmozjadów gilldyjnych Takie moje propozycje może ktoś jeszcze coś wymyśli bo gildia od lat nam stoi w miejscu nic tam nowego nie jest wprowadzane. pozdrowionka. _________________ Taernijczyk od czerwca 2011 dr 110 (plox 104,wilczur 79) mo 61 ryc 50 bb 42 łu 18 sh 9 vd 3 |
|
26 Sie 2014, o 11:40 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
ScorpionDr napisał(a): - jakieś pety w 4-5 klatce Myślisz, że mało było takich propozycji? Wymyśl jakieś pety, daj propozycję to może coś takiego wprowadzą. ScorpionDr napisał(a): - może jakiś mobek co by kryształ dawał jak Mork kamyk bo jak gildia nie ma produkcji kryski to spory problem na wyższych poziomach To samo co wyżej napisałem. I jak gildia nie ma kopalni można bić rybostwory i zamieniać na kryształ, albo zlecko od Mistrza co przenosi na dz. ScorpionDr napisał(a): - jakieś ograniczenia żeby mógł kancel dawać w braniu buffek dla nie płacących składek Jak nie płaci składek to niech go kanclerz wywali. Pozdrawiam |
|
29 Sie 2014, o 12:55 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 157 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |