![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Jeżdziec Taernu.
Jeżdziec Taernu.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 27 Sie 2012, o 07:55 Posty: 14 Miejscowość: Wielkopolska Podziękowano: 192 razy Otrzymanych podziękowań: 19 razy Nick w grze: Azypirr Serwer: Tolnor ![]() |
Podwójny napisał(a): Ja myśle żeby dodać kody np Ctrl+J gdzie wpisujemy współrzędne typu "Las Koldów 22,10" i żeby nas tam teleportowało - za darmo oczywiście. ![]() Rycerz Krola , to ironia. Co do tematu to jestem na NIE taern niech pozostanie taernem na wieki _________________ Ryc-100 lv wbity 16.11.2014 Przerwa 2016-07-22 Przerwa Oczekiwanie na 3D 24-03-2019 no i czas by wrocic do gry Sejmi-Mosiek na mięsko w Tydzień https://www.youtube.com/channel/UCrBRqb ... vtVeUg_t8A |
|
2 Wrz 2014, o 22:51 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 20 Lip 2011, o 22:55 Posty: 578 Miejscowość: Parowar Podziękowano: 478 razy Otrzymanych podziękowań: 2053 razy Nick w grze: Inkwizycja Serwer: Tolnor ![]() |
Ja bym chciał ternijski żyrokopter...
"Taernijski Żyrokopter - dzięki niemu Twoja prędkość poruszania się wzrasta o 300% a dodatkowo znajdując się w powietrzu możesz przelatywać nad mobami i innymi graczami nie będąc przez nich atakowanym. Z każdym kolejnym poziomem żyrokoptera zdobywasz szansę na uderzenie krytyczne +5% oraz wzrasta jego prędkość o 45 kliknięć myszki na sekundę do kwadratu". _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
2 Wrz 2014, o 22:58 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 13 Wrz 2011, o 22:12 Posty: 406 Podziękowano: 138 razy Otrzymanych podziękowań: 169 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Proszę nie zbaczać z tematu. Niech nie tworzy się tutaj zbędny offtop.
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
|
3 Wrz 2014, o 07:10 |
![]() |
|
![]() |
||
Administrator ![]() ![]() |
Według mnie uniwersum Taern'u jest zbyt małe, żeby korzystać z takich wynalazków, będziemy jeździć na halit w tam i nazad?
Do dłuższych wypraw służy teleport z gildii lub Przewodnik, więc odległości które trzeba pokonać pieszo są stosunkowo niewielkie, PS Nieźle mnie rozbawiłeś ![]() RycerzKróla napisał(a): Bez sensu(..) RycerzKróla napisał(a): (..)Ewentualnie można by wprowadzić, że jak idziemy do WC albo po kawę wpisujemy współrzędne i postać idzie w tamten rejon (tak jakbyśmy sami ją prowadzili). _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
|
3 Wrz 2014, o 09:31 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 29 Gru 2013, o 01:29 Posty: 10 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Fighting ![]() |
jeździec takie coś jest już w grze "Legend Online" przyśpiesza tempo chodzenia,dodaje statystyki,i też jest dostępny od 40 poziomu.
i na pewno pomysł masz z tej gry. |
|
4 Wrz 2014, o 01:23 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 29 Gru 2013, o 01:29 Posty: 10 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Fighting ![]() |
Tajemnica:) napisał(a): jeździec takie coś jest już w grze "Legend Online" przyśpiesza tempo chodzenia,dodaje statystyki,i też jest dostępny od 40 poziomu. i na pewno pomysł masz z tej gry. w/w pisać pw to ss-y dam. |
|
4 Wrz 2014, o 01:49 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 2 Lip 2011, o 12:48 Posty: 357 Podziękowano: 210 razy Otrzymanych podziękowań: 134 razy Nick w grze: Pyrqo Serwer: Tolnor ![]() |
Tajemnica jest na forum opcja "edytuj".
Dziwię się, że nie zamknięto jeszcze tego tematu. Pierwszy raz chyba ktoś nie wykrył i nie zrozumiał mojej ironii. ![]() Down: Skądże ![]() _________________ Lvl:132 Na Ostatnio edytowany przez Podwójny, 4 Wrz 2014, o 17:37, edytowano w sumie 1 raz |
|
4 Wrz 2014, o 16:56 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Sie 2013, o 09:01 Posty: 544 Miejscowość: Piaseczno Podziękowano: 626 razy Otrzymanych podziękowań: 451 razy Nick w grze: Szpitalnik ![]() |
Dobrze się Wam rozmawia to co będziemy zamykać
![]() Edit - faktycznie, konie już były ![]() _________________
Spoiler:
|
|
4 Wrz 2014, o 17:02 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 14 Sty 2014, o 19:42 Posty: 157 Podziękowano: 120 razy Otrzymanych podziękowań: 82 razy Nick w grze: RycerzKrola Serwer: Tolnor ![]() |
Podwójny napisał(a): Tajemnica jest na forum opcja "edytuj". Dziwię się, że nie zamknięto jeszcze tego tematu. Pierwszy raz chyba ktoś nie wykrył i nie zrozumiał mojej ironii. ![]() No chyba nie mówisz o mnie? ![]() ![]() |
|
4 Wrz 2014, o 17:18 |
![]() |
|
![]() |
||
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Wystarczy wpisać konie w wyszukiwarce i kilka tematów wyskoczy podobnych... A decyzja o zamknięciu tematu leży w gestii Autorki lub Ekipy forum a dopóki zbędnego spamu nie ma niech będzie otworzony.
Ja jestem na nie, chociaż w razie czego chętnie przygarnąłbym latającego stwora na którym nazgule latały ![]() _________________ ![]() ![]() |
|
4 Wrz 2014, o 18:28 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |