Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Coś Nowego.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Zabójca Tilsai
|
Nie wiem czy padł ten temat już, nie byłem wstanie sprawdzić wszystkich tematów dokładnie, ale można zaryzykować
Mój pomysł jest następujący, można by było zrobić dodatkowy czat dla sojuszy. Na czym to polega, kontaktowanie się na czacie z danymi sojuszami jakie mamy zawarte http://scr.hu/1ncp/uz1vv ułatwiło by nam to rozmowę np podczas pvp lub łatwiejsze zebranie ekipę na wybranego bossa czat znajdujący się http://scr.hu/1ncp/01xtw ikonki nie dałem rady zrobić a być może troszkę więcej czasu bym poświęcił to bym coś wymyślił ale zostawmy to dla Berona Pozdrawiam SB ArGes- Przytaj jeszcze raz co napisałem, nie obchodzi mnie czat ogólny/kurczak ^^ interesuje mnie tylko czat dla zawartych sojuszy z dana gildią żeby mieć lepszy kontakt np podczas wojny. _________________ Uczysz się z błędów, które popełniasz. Uczysz się z błędów, które popełniają inni. Prawda jest taka, że to nie sukces jest nauczycielem. Jest nim porażka. Ostatnio edytowany przez StoneBreak, 5 Wrz 2014, o 23:29, edytowano w sumie 1 raz |
|
5 Wrz 2014, o 22:43 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Nie potrzebne . Dlaczego? większość sojuszników idzie spokojnie dorwac na czacie globalnym/kurczaku. Nie potrzebna plątanina czatów.
_________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
5 Wrz 2014, o 23:14 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Pomysł zły nie jest,nawet sam o tym myślałem,tylko jesli jest 30 sojuszy to na tym czacie byl by ogromny spam
_________________ ''Walczymy by żyć,więc po co walczymy gdzy żyjemy'' Dalajlama III ArubaS|S1|Barbarzyńca|66lvl| Sometime Pooniat|S2|VooDoo|73lvl|On AlvinXd|S1|Sheed|80lvl|On |
|
6 Wrz 2014, o 10:48 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomysł na nie. Sojusz nic nie znaczy (sojusznicy atakują siebie nawzajem) więc po co taki czat? Pozdrawiam
|
|
6 Wrz 2014, o 19:43 |
|
|
Uczeń Simona
|
haha jak atakuja sie nawzajem to po co taki sojusz ?
ja jestem na tak |
|
6 Wrz 2014, o 19:45 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Jestem na Tak. Na czacie np. Nie można znaleśc slota na coś. A na czacie np. Sojuszowym. Możnaby było też poszukać tego slota. I bedzie można doznać lepszy kontakt z ludzmi z innej Gildii xD
_________________ "Pomagaj innym, bo nie wiadomo kiedy ty bedziesz potrzebował pomocy" |
|
6 Wrz 2014, o 20:54 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Twierdzicie, że zwiększenie ilości czatów zwiększy szansę na znalezienie slota? Nie sądzę... To w ogóle zróbmy czat TYLKO dla kupujących (żeby łatwiej było coś kupić) i tylko dla sprzedających, oraz czat dla szukających pomocy i czat dla tych, którzy chcą sobie pospamić... Wtedy na pewno znajdziecie slota.
|
|
6 Wrz 2014, o 22:37 |
|
|
Administrator
|
Było mnóstwo takich pomysłów, odpowiedz mi proszę na poniższą kwestię:
Gildia X ma za sojuszników YZ Gildia Y ma za sojuszników XV Gildia V ma za sojuszników YZ Kto z kim rozmawia na takim czacie? _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
6 Wrz 2014, o 23:21 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Jak dla mnie poprostu dodać ankiete i zobaczymy xD
_________________ "Pomagaj innym, bo nie wiadomo kiedy ty bedziesz potrzebował pomocy" |
|
7 Wrz 2014, o 00:01 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 116 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |