Serwer hc,propozycje zmian
Witam,po kilku rozmowach z graczami serweru Hardcore,postanowilem poruszyc ową kwestie na forum. Mianowicie,pierwsze pytanie: Czy administracja planuje robic cos,by zwiekszyc frekwencje na serwerze hardcore?:d jezeli tak to mam kilka propozycji,ktore wynioslem z przemyslen wlasnych,badz po konwersacji z graczami serwera:)
Licze,ze inni gracze serwera dla twardszych rowniez sie wypowiedza,niekoniecznie pozytywnie,w koncu to krytyka mobilizuje nas najbardziej:)
Wracajac do tematu,zmiany jakie przychodza mi do glowy to przede wszystkim zmniejszenie straty w rarach przy dedzie,drop legendarnych przedmiotow nie jest na tyle wysoki,zeby tak mocno karac postac przy smierci. Byc moze to gracze zbyt rzadko robia instancje,nie mowie ze tak nie moze byc. Z drugiej strony,liczba graczy nie pozwala na to,ciagle graczy jest zbyt malo. Strata w pvp w porownaniu z profesja,rozumiem. Jest w miare regularna ,porownywalna do liczby smierci mo do ryca
ale w pvp,moim zdaniem powinna byc taka sama szansa na przejecie przedmiotu,niezaleznie od klasy postaci. Fakt,ze ryc ginie rzadziej,nie rekompensuje monsturalnego dmg maga ognia. Zawsze mamy przeciez mozliwosc ucieczki. Tak wedlug mnie
Wracajac do straty przedmiotu,mysle ze ulepszenie RARA czy setu ,do+5 badz wyzej powinno chronic go od utraty. Jak wspominalem ceny sa czasem kosmiczne jezeli chodzi o przedmity klasy medium.Bo arcanow,czy maiarotwo jest multum,lecz zeby kupic fulgur czy ishelm? Ciezka sprawa
Tak,wiem. Mierzenie sil na zamiary czy cos,ale to chyba przesada,drop wcale nie jest tak wysoki przy bieganiu na sredniej klasy bossy.
Na ta chwile to chyba tyle:) Licze,ze kazdy gracz wniesie odpowiednio cos dobrego,co do zmian na serwerze HC. Bo jezeli bedzie tak ciagle,to zostanie garstka graczy,dzielaca sie na tophaj lvl,i na low lvl. Medium zginie,zamilknie,zniknie:)
Pozdrawiam!